Opening De Polderij

Een nieuwe lente en een nieuw geluid

Want op 20 maart zijn wij het nieuwe geluid van 2018! Onder het genot van tongstrelende versnaperingen, bijzondere workshops en buitengewone mensen maak je op 20 maart 2018 kennis met doeltreffend bijeenkomen in het groen op De Polderij. Dit alles zonder lintjes en wel gepaard met een megagaaf miniseminar.

Programma

  • 13.45 uur: inloop en ontvangst.
  • 14.15 uur: opening vanuit je kern miniseminar.
  • 14.45 uur: ontdeksessies doeltreffend bijeenkomen vanuit je kern.
  • 16.30 uur: het verhaal achter De Polderij.
  • 17.00 uur: feestelijke opening De Polderij.

 

Miniseminar

Rond het thema ‘vanuit je kern’ beleef je onze ruimtes zoals ze zijn bedoeld. 6 professionals verzorgen een bijzondere sessie op maat voor onze opening. De enerverende sessies lopen uiteen van breinfaciliteren tot storytelling. Zinnenprikkelend, leerzaam, amusant!

In onze kleinschalige locatie is iedereen welkom. Let wel: de ruimte is beperkt en zo ook het aantal gasten dat wij kunnen herbergen. Je bent dus welkom na aanmelding. Geef je hier op voor jouw favoriete ontdeksessie!

Alleen de opening bijwonen?
Kan je pas vanaf 16.00 uur? Geen probleem. Meld je hier aan voor alleen de feestelijke opening van onze vergaderboerderij.

Miniseminar 'vanuit je kern'

De kern van het gesprek

Locatie: Hooiluik
Facilitator: Emile van der Weg
Maximum aantal deelnemers: 8

Een goed gesprek?! Je voert dagelijks gesprekken, met een collega, vriend of zakenrelatie. Soms gaat emotie ineens een rol spelen. Als ondernemerscoach komt Emile van der Weg dagelijks in aanraking met familie bedrijfsovernames met uiteenlopende belangen en vaak veel emotie. Hoe kun je inlevend luisteren en de deelnemers de aandacht geven die ze nodig hebben om zichzelf te zijn? Emile maakt, samen met jou, het moeilijke bespreekbaar.

 

Aanmelden

Succesvol communiceren vanuit je kern

Locatie: Vuurplaats
Facilitator: Hans van Woerkom
Maximum aantal deelnemers: 10

Eén van de beste manieren om verbinding te maken is storytelling. Storytelling als gereedschap. Mooi als je je boodschap kunt overbrengen in een concreet, pakkend en compact verhaal met een emotie die daarbij past. Door die emoties raak je je luisteraars. Samen met verhalenverteller Hans van Woerkom ga je met associaties op zoek naar jouw persoonlijke verhaal, waarin je ook echt iets van je zelf kunt laten zien. ‘Laat je kennen door storytelling.’

Aanmelden

De kern vastleggen

Locatie: Opkamer
Facilitator: Over de heg
Maximum aantal deelnemers: 10

Notuleren? Veel managementondersteuners laten hun beurt graag voorbij gaan. Terwijl het met een goede voorbereiding hartstikke leuk kan zijn om dichtbij het vuur te zitten. Als de kern vastligt is het resultaat van jullie teammeeting niet na een week vergeten, kunnen acties worden gemonitord en hoeven discussies niet opnieuw te worden gevoerd. Hoe je de kern vastlegt? Kies de beste verslagvorm voor jouw bijeenkomst, leer wat nodig is en wat overbodig en verken de rol van de voorzitter. Ellen Rietveld gaat jou leren notuleren.

Aanmelden

De kern van scrum

Locatie: Linker bovenkamer
Facilitator: Marijn van der Zee
Maximum aantal deelnemers: 15

Altijd al willen weten wat scrum is en wat de toepasbare voordelen zijn? Scrum is een effectieve werkmethode vanuit de rugbysport en later ingebed door softwareontwikkelaars. In deze sessie maakt scrum master Marijn van der Zee samen met jou de kern van scrum zichtbaar. Al ‘scrummend’ koppel je de kernwaarden van scrum aan de kernwaarden van De Polderij. Na dit razende uur kan je meepraten over scrum én De Polderij. Leuk voor doeners: als concreet resultaat heb je na afloop iets bijzonders gemaakt!

Aanmelden

Leven vanuit je kern

Locatie: Rechter bovenkamer
Facilitator: Veldsterkte
Maximum aantal deelnemers: 20

Veldsterkte laat je dingen zien die onvoorstelbaar zijn en waar je tegelijkertijd niet omheen kunt. In deze workshop zie en ervaar je, uiteraard op kernachtige wijze, hoe het is om te leven vanuit je kern. En wat je ervan kan weerhouden. Maar óók wat je er concreet aan hebt, in je dagelijks leven! Met andere woorden: spiritualiteit op een uitgesproken praktische basis, helder en begrijpelijk gepresenteerd.

 

Aanmelden