Ontspanning

buiten vergaderen

Van teambuilding activiteiten tot een yogales of een natuurvergadering, je kan op onze plek in het groen ook terecht voor ontspanning. Hiervoor organiseren we zelf activiteiten en we werken werken samen met lokale enthousiastelingen.

Ontspanning

In samenwerking met veelal lokale partijen organiseren wij activiteiten voor een welkome onderbreking, ontspanning en verbinding. Teambuilding dus. Het gebied om De Polderij biedt volop gelegenheid voor sportieve en recreatieve (outdoor) activiteiten. Of juist een culinaire ontdekking met een wildpluk- en/of kookworkshop. Creatief met elkaar bezig zijn met schrijven, schilderen of verhalen vertellen. Of elkaar van een hele andere kant leren kennen met een lachworkshop of juist een mopperworkshop.

Onze tuin en onze Schuur, met de voordelen van vloerverwarming, leent zich goed voor activiteiten voor de mentale balans zoals een yogasessie of een workshop mindfulness.

Bewegend bijeenkomen

In en om De Polderij hebben wij mogelijkheden voor sta-, fiets- en wandelsessies. Denk bijvoorbeeld aan een stand-up (een staande sessie), het gebied in met een wandelcoach, een mindful run of walk, een weeting (wandelend vergaderen), een fietsvergadering of een natuurvergadering.

Bijeenkomen in de natuur

De Polderij ligt middenin 40 hectare natuurgebied met ruimschoots mogelijkheden in de natuur. Zowel voor een serieuze sessie, als voor een ontspannen wandeling of juist een sportieve outdoor beleving.

Wil je iets anders? Zoek contact met ons om jouw voorkeuren te bespreken.

Activiteiten

Naast dat wij een tof netwerk kunnen inzetten voor activiteiten, organiseren we ze ook graag zelf. Als echte ‘boergondiërs’, het liefst rond de thema’s mooi eten en drinken van lokale leveranciers. Zoals onze bierbrouwer, onze jam maakster én onze eigen tuin. Hierna een opsomming die allesbehalve uitputtend is – want we springen graag in op jouw wensen!

Bier brouwers

Onze lokale brouwer Raven Bone Hill vertelt over pure ingrediënten en de kunst van ambachtelijk brouwen. Krijg je er nu al een droge mond van? De Maassluise brouwers laten je 4 van hun speciaalbieren proeven, mét verhaal. En wij zorgen voor pure Breinkost ter begeleiding van alle bieren.

€ 21,50 per persoon, vanaf 6 personen

Wijn wijzers

Gastheer Joop vertelt in geuren en kleuren over smaken van wijn. Volgens de regels van het wijnproeven maak je kennis met 4 van onze biologische wijnen, gepaard met bijpassende spijzen. Zomer, winter, herfst of lente? We stemmen onze wijnen en spijzen graag op de seizoenen af – zo is iedere proeverij weer anders.

€ 18,50 per persoon, 5 tot 20 personen

Brein borrel

Spreads, dips en fingerfood. Met hulp van onze keuken bereid je je eigen feestelijke mezzeplanken vol met heerlijke en seizoensgebonden Breinkost van lokale leveranciers. Geniet er samen van onder het genot van een lokale en/of biologische borrel.

€ 21,50 per persoon, 5 tot 12 personen

Wilde workshop

Wild plukkend verken je onze tuin en de natuur om onze boerderij. Let goed op want onze kok vertelt je wat eetbaar is en hoe je het kan herkennen. Open je ogen, laat je verrassen en verbazen: we leven in een eetbare wereld! Genoeg geplukt? Tijd om te proeven! Samen met onze kok maak je er wat moois van – om het vervolgens samen op te eten.

vanaf € 35,00 per persoon, 5 tot 12 personen

Streek smaken

Onze buren van Hoeve Avondrust maken de lekkerste jams, chutneys en sauzen voor op onze bufetten. Eigenaresse Mirjam verzorgt graag een mooie proeverij met Hoeve Avondrust jams, huisgemaakte mosterd, vruchtensappen, seizoensproducten en vlees van ’t Vlaerdings Poldervarken met huisgemaakte chutney.

€ 20,00 per persoon, 10 tot 15 personen

Samen schapenhoeden

Met hulp van zijn hond legt onze herder je uit hoe je schapenhoedt. Waarna je ook zelf aan het werk mag. Afspraken maken en goed samenwerken staan centraal. Met een iets andere twist, is schapenhoeden de ideale spiegel voor communicatievraagstukken. Kleiner en net zo leuk: de herder heeft ook loopeenden om mee te werken!

tot 20 personen voor € 450,00 (meer dlnrs mogelijk)