Ontspanning en ondersteuning

full service locatie

Naast dat wij een tof netwerk kunnen inzetten voor activiteiten, organiseren we ze ook graag zelf. Als echte ‘boergondiërs’, het liefst rond de thema’s mooi eten en drinken van lokale leveranciers. Zoals onze bierbrouwer, onze jam maakster én onze eigen tuin. Hierna een opsomming die allesbehalve uitputtend is – want we springen graag in op jouw wensen!

Kleine kookworkshop: Brein borrel

kookworkshop kleinSpreads, dips en fingerfood. Samen bereid je, onder begeleiding van de chef, je eigen feestelijke borrelplanken. Gezellig bijpraten, proeven en borrelen terwijl de kok je wat fijne kneepjes bijbrengt. Het resultaat? Een mooie borrelplank rijkelijk gevuld met verrassende seizoens- en streekgebonden Breinkosthapjes. Tevreden? De hoogste tijd om er samen de tanden in te zetten! Natuurlijk onder het genot van 1 van onze biologische wijnen, een lokaal biertje of een ander bijzonder lokaal drankje.

vanaf € 22,50 per persoon, 6 tot 18 personen

 

meer info

Kookworkshop: Breinmaal beproeving

kookworkshop

Jullie bereiden jullie eigen Breinmaal beproeving. Onder begeleiding van onze kok verrassen jullie elkaar met een smakelijk 3-gangen diner. Uiteraard met ingrediënten om je hersenen te voeden en herstellen na een intensieve dag. De 1e groep maakt een smaakmakend voorgerecht. Ondertussen werkt de 2e groep aan een verrassend hoofdgerecht met bijzondere, lokale smaakcombinaties uit het seizoen. De 3e groep maakt jullie diner compleet met een zoete verrassing toe.

vanaf € 65,00 per persoon, 12 tot 15 personen

 

meer info

Fermenteer fratsen

workshop fermenteren

Ben je benieuwd hoe je verse producten langer kunt bewaren? Fermenteren is een eeuwenoud principe dat wij nog steeds veelvuldig inzetten. Je zal je verbazen hoeveel ‘gewone’ producten gefermenteerd zijn. Denk aan koffie, bier, chocolade, kaas… We fermenten niet alleen om producten langer te bewaren, ook de smaaksensaties zijn een fermentatie waard! Onze chef neemt je mee in de wereld van fermentatie en brengt je de basisprincipes bij. Waarna je met jouw eigen potje gefermenteerd goed naar huis gaat.

 vanaf € 27,50 per persoon, 6 tot 12 personen

 

meer info


Wildpluk wandeling

wildplukwandeling

Kruidenheks Janneke van Ruijven neemt je wild plukkend mee in de natuur op en rond onze boerderij. Janneke studeerde kruidengeneeskunde en is opgeleid als herborist. Zij vertelt je niet alleen wat eetbaar (en lekker!) is, zij deelt tevens haar kennis over kruidengeneeskracht met je. Laat je verrassen en verbazen: we leven in een eetbare wereld! Genoeg geplukt? Tijd om te proeven! Met elkaar verwerk je jullie de ‘plukbuit’ tot wat lekkers – om er vervolgens kostelijk van te smullen in samenspel met ons Middag maal of een Brein borrel. Liever meer zelf aan de slag? Bereid onder begeleiding van Janneke je eigen hapjes.

vanaf € 27,50 per persoon, 6 tot 12 personen

 

meer info

Tuin toer

rondleiding De Groentemeester

Waar komen jouw groenten eigenlijk vandaan? Voormalig leraar Remko Boers, ‘De Groentemeester’, volgde een opleiding biodynamische landbouw en legde naast onze vergaderboerderij een groentetuin aan. Vol enthousiasme verzorgt hij hier 30 weken per jaar de wekelijkse groenten voor 85 oogstgenoten. Remko werkt volgens biologische principes en met spierkracht in plaats van grote machines. Wandel met Remko mee door zijn zelfoogsttuin en leer meer over het reilen en zeilen van een tuinderij vol biodiversiteit. Handig? Zeker: je kunt er al mee aan de slag in je eigen achtertuin! 

vanaf € 5,00 per persoon, 6-20 personen

 

meer info

Bijen bekijken

Wist je dat wij onze eigen bijen houden? Imker Wilko Post houdt 2-4 volken op onze buitenlocatie. Al vergaderend bewonder je vanuit onze Schuur de bedrijvigheid van bezige bijtjes. Wil je meer zien? Wilko is naast imker ook docent en hij vertelt graag over zijn bijen. Wie durft, mag de bijen in imkerpak even van dichtBij bekijken! Weet je trouwens dat geen potje honing hetzelfde smaakt? Van acacia tot kastanje, van bladhoning tot springbalsemien… Je kunt Wilko’s bijenles uitbreiden met een proeverij ‘Honing happen’. Hierna neem je geen genoegen meer met honing uit de supermarkt!

vanaf € 20,00 per persoon, 6 tot 12 personen 

 

meer info

Wil je iets anders? Wij zijn een full service locatie. Dus zoek gerust contact met ons om jouw voorkeuren te bespreken.

Maak jouw dag op onze full service locatie compleet. Met een professional die je helpt om  jouw sessie naar een nog hoger level te tillen. 

Vergaderondersteuning

Vaak haal je nóg meer uit je bijeenkomst met hulp van professionele facilitator, zoals een voorzitter, trainer, notulist of coach. Als full service vergaderlocatie hebben wij een netwerk opgebouwd met professionals die je helpen meer uit je bijeenkomst te halen. Zoek je voor jouw bijeenkomst nog een notulist, onafhankelijk voorzitter, trainer, coach of facilitator? Wij werken intensief samen met professionals die helpen jouw ervaring met onze inspirerende locatie tot een succes te maken.

 

Uitgelicht

Regelmatig zetten wij een facilitator in ’t zonnetje ☀ Gewoon omdat we het bijzonder tof vinden wat deze mensen allemaal voor jouw sessie kunnen betekenen.

Wij zien steeds meer bedrijven die hun evenement laten vastleggen in een ‘aftermovie’. En dat vinden wij een top idee want hiermee pak je zomaar even de sfeer van jouw dag! Toffe impressie voor toekomstige medewerkers, een mooi cadeau voor de deelnemers van jouw event, voor je collega’s, jezelf én je relaties! Hieronder een voorbeeld van zo’n aftermovie. Je bepaalt zelf welke momenten jij wilt uitlichten, hoe lang jouw film wordt en dus ook wat de kosten zijn.

Ontspanning

Je kan op onze plek in het groen ook terecht voor een welkome onderbreking, ontspanning en verbinding. Teambuilding dus. Hiervoor organiseren we zelf activiteiten en we werken werken samen met lokale enthousiastelingen.

 

Bijeenkomen in de natuur

De Polderij ligt middenin 40 hectare natuurgebied met ruimschoots mogelijkheden in de natuur. Zowel voor een serieuze sessie, als voor een ontspannen wandeling of juist een sportieve outdoor beleving. Of ga voor een culinaire ontdekking met een wildpluk- , fermentatie en/of kookworkshop. Creatief met elkaar bezig zijn met schrijven, schilderen of verhalen vertellen. Of elkaar van een hele andere kant leren kennen met een lachworkshop of juist een mopperworkshop.

 

Bewegend bijeenkomen

In en om De Polderij hebben wij mogelijkheden voor sta-, fiets- en wandelsessies. Denk bijvoorbeeld aan een stand-up (een staande sessie), het gebied in met een wandelcoach, een mindful run of walk, een weeting (wandelend vergaderen), een fietsvergadering of een natuurvergadering.