Ontspanning en ondersteuning

full service locatie

Maak jouw dag op onze full service locatie compleet. Met een leuke teamactiviteit – van een culinaire workshop, tot Samen schapenhoeden, of avontuurlijk van boom naar boom slingeren – of een professional die je helpt jouw sessie naar een hoger level te tillen. 

Vergaderondersteuning

Want vaak haal je nog meer uit je bijeenkomst met hulp van professionele facilitator, zoals een voorzitter, trainer, notulist of coach. Als full service vergaderlocatie hebben wij een netwerk opgebouwd met professionals die je helpen meer uit je bijeenkomst te halen. Zoek je voor jouw bijeenkomst nog een notulist, onafhankelijk voorzitter, trainer, coach of facilitator? Wij werken intensief samen met professionals die helpen jouw ervaring met onze inspirerende locatie tot een succes te maken.

 

Uitgelicht

Regelmatig zetten wij een facilitator in ’t zonnetje ☀ Gewoon omdat we het bijzonder tof vinden wat deze mensen allemaal voor jouw sessie kunnen betekenen.

Wij zien steeds meer bedrijven die hun evenement laten vastleggen in een ‘aftermovie’. En dat vinden wij een top idee want hiermee pak je zomaar even de sfeer van jouw dag! Toffe impressie voor toekomstige medewerkers, een mooi cadeau voor de deelnemers van jouw event, voor je collega’s, jezelf én je relaties! Hieronder een voorbeeld van zo’n aftermovie. Je bepaalt zelf welke momenten jij wilt uitlichten, hoe lang jouw film wordt en dus ook wat de kosten zijn.

Ontspanning

Je kan op onze plek in het groen ook terecht voor een welkome onderbreking, ontspanning en verbinding. Teambuilding dus. Hiervoor organiseren we zelf activiteiten en we werken werken samen met lokale enthousiastelingen.

 

Bijeenkomen in de natuur

De Polderij ligt middenin 40 hectare natuurgebied met ruimschoots mogelijkheden in de natuur. Zowel voor een serieuze sessie, als voor een ontspannen wandeling of juist een sportieve outdoor beleving. Of ga voor een culinaire ontdekking met een wildpluk- , fermentatie en/of kookworkshop. Creatief met elkaar bezig zijn met schrijven, schilderen of verhalen vertellen. Of elkaar van een hele andere kant leren kennen met een lachworkshop of juist een mopperworkshop.

 

Bewegend bijeenkomen

In en om De Polderij hebben wij mogelijkheden voor sta-, fiets- en wandelsessies. Denk bijvoorbeeld aan een stand-up (een staande sessie), het gebied in met een wandelcoach, een mindful run of walk, een weeting (wandelend vergaderen), een fietsvergadering of een natuurvergadering.

Wil je iets anders? Wij zijn een full service locatie. Dus zoek gerust contact met ons om jouw voorkeuren te bespreken.

Activiteiten

Naast dat wij een tof netwerk kunnen inzetten voor activiteiten, organiseren we ze ook graag zelf. Als echte ‘boergondiërs’, het liefst rond de thema’s mooi eten en drinken van lokale leveranciers. Zoals onze bierbrouwer, onze jam maakster én onze eigen tuin. Hierna een opsomming die allesbehalve uitputtend is – want we springen graag in op jouw wensen!

Brein borrel

Spreads, dips en fingerfood. Samen bereid je, onder begeleiding van de chef, je eigen feestelijke borrelplank. Gezellig bijpraten, proeven en borrelen terwijl de kok je wat fijne kneepjes bijbrengt. Het resultaat? Een mooie borrelplank rijkelijk gevuld met verrassende seizoens- en streekgebonden Breinkosthapjes. Tevreden? De hoogste tijd om er samen de tanden in te zetten! Natuurlijk onder het genot van 1 van onze biologische of natuurwijnen, of een ander bijzonder lokaal drankje.

vanaf € 25,00 per persoon, 6 tot 12 personen

 

meer info

Fermenteer fratsen

Suzanne en Joyce nemen je mee in de wereld van fermentatie, alsmede het voorbereiden van een wervelend streekdiner. Want terwijl  groep 1 aan het fermenteren gaat, gaat de andere groep aan de slag met een smaakmakend voorgerecht. Als de rollen worden omgedraaid, gaat de fermentatiegroep een mooi hoofdgerecht van het seizoen bereiden. Daarna stil je gezamenlijk de 1e trek met een Breinkost amuseplank, waarna je geniet van een uitgeserveerd tussen- en hoofdgerecht.

Leren fermenteren zonder fratsen (zonder diner)? Dat kan natuurlijk ook! (€27,50 per persoon, 6-12 pers)

 € 77,50 per persoon, 12 tot 16 personen

meer info

Samen schapenhoeden

Met hulp van border collies legt onze herder je uit hoe je schapenhoedt. Waarna je ook zelf aan het werk mag. Krijg jij samen met jouw collega’s de schapen door het parcours? Afspraken maken en goed samenwerken staan centraal. Met een iets andere twist, is schapenhoeden de ideale spiegel voor communicatievraagstukken.

tot 12 personen voor € 621,50

 

meer info


Wilde workshop

Wild plukkend verken je de natuur op en om de boerderij. Jouw gids vertelt je wat eetbaar is en hoe je het kan herkennen. Open je ogen, laat je verrassen en verbazen: we leven in een eetbare wereld! Genoeg geplukt? Tijd om te proeven! Met elkaar verwerk je de ‘plukbuit’ tot smaakvolle hapjes – om er vervolgens kostelijk van te smullen.

vanaf € 27,50 per persoon, 6 tot 12 personen

 

meer info

Bier brouwers

Onze lokale brouwer Raven Bone Hill vertelt over pure ingrediënten en de kunst van ambachtelijk brouwen. Krijg je er nu al een droge mond van? De Maassluise brouwers laten je 4 van hun speciaalbieren proeven, mét verhaal. Ondertussen zorgen wij voor pure Breinkosthapjes ter begeleiding van dit verrassende viertal.

€ 21,50 per persoon, vanaf 6 personen

 

meer info

Honing happen

Neerlands 1e (zelfbenoemde) honingsommelier – tevens onze ‘huisimker’ – kenmerkt honing als meer dan suiker: “Honing heeft karakter, diepte en bovenal smaak.” Geen potje honing is hetzelfde: van acacia tot kastanje, van bladhoning tot springbalsemien… Na een proeverij ‘Honing happen’ neem je geen genoegen meer met een potje honing uit de supermarkt.

€ 20,00 per persoon, 6 tot 12 personen 

 

meer info