Ondersteuning

full service locatie

Met vergaderondersteuning maak je jouw dag op onze kleinschalige vergaderlocatie compleet. Want vaak haal je nog meer uit je bijeenkomst met hulp van professionele facilitator, zoals een voorzitter, trainer, notulist of coach. Als full service vergaderlocatie hebben wij een netwerk opgebouwd met professionals die je kunnen helpen meer uit je bijeenkomst te halen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • een dagopening met persoonlijk verhaal geven wij altijd gratis weg;
  • een ‘aftermovie‘ met sfeerimpressie van jouw evenement (zie voorbeeld hierna);
  • een (dag) voorzitter/facilitator/trainer voor leiding en structuur;
  • een notulist die jouw sessie overzichtelijk uitwerkt;
  • optimaal doelen stellen met een hei/retraite coach;
  • een begeleide Project Start Up (PSU);
  • projectbegeleiding door een scrum/lean master;
  • een training/workshop op maat, met aandacht voor authenticiteit en doeltreffendheid.

Uitgelicht

Regelmatig zetten wij een facilitator in ‘t zonnetje ☀ Gewoon omdat we het bijzonder tof vinden wat deze mensen allemaal voor jouw sessie kunnen betekenen.

Wij zien steeds meer bedrijven die hun evenement laten vastleggen in een ‘aftermovie’. En dat vinden wij een top idee want hiermee pak je zomaar even de sfeer van jouw dag! Toffe impressie voor toekomstige medewerkers, een mooi cadeau voor de deelnemers van jouw event, voor je collega’s, jezelf én je relaties! Hieronder een voorbeeld van zo’n aftermovie. Je bepaalt zelf welke momenten jij wilt uitlichten, hoe lang jouw film wordt en dus ook wat de kosten zijn.

Ontspanning

Van teambuilding activiteiten tot een yogales of een natuurvergadering, je kan op onze plek in het groen ook terecht voor ontspanning. Hiervoor organiseren we zelf activiteiten en we werken werken samen met lokale enthousiastelingen.

In samenwerking met veelal lokale partijen organiseren wij activiteiten voor een welkome onderbreking, ontspanning en verbinding. Teambuilding dus. Het gebied om De Polderij biedt volop gelegenheid voor sportieve en recreatieve (outdoor) activiteiten. Of juist een culinaire ontdekking met een wildpluk- en/of kookworkshop. Creatief met elkaar bezig zijn met schrijven, schilderen of verhalen vertellen. Of elkaar van een hele andere kant leren kennen met een lachworkshop of juist een mopperworkshop.

Onze tuin en onze Schuur, met de voordelen van vloerverwarming, leent zich goed voor activiteiten voor de mentale balans zoals een yogasessie of een workshop mindfulness.

Bewegend bijeenkomen

In en om De Polderij hebben wij mogelijkheden voor sta-, fiets- en wandelsessies. Denk bijvoorbeeld aan een stand-up (een staande sessie), het gebied in met een wandelcoach, een mindful run of walk, een weeting (wandelend vergaderen), een fietsvergadering of een natuurvergadering.

Bijeenkomen in de natuur

De Polderij ligt middenin 40 hectare natuurgebied met ruimschoots mogelijkheden in de natuur. Zowel voor een serieuze sessie, als voor een ontspannen wandeling of juist een sportieve outdoor beleving.

Wil je iets anders? Zoek contact met ons om jouw voorkeuren te bespreken.

Activiteiten

Naast dat wij een tof netwerk kunnen inzetten voor activiteiten, organiseren we ze ook graag zelf. Als echte ‘boergondiërs’, het liefst rond de thema’s mooi eten en drinken van lokale leveranciers. Zoals onze bierbrouwer, onze jam maakster én onze eigen tuin. Hierna een opsomming die allesbehalve uitputtend is – want we springen graag in op jouw wensen!

Bier brouwers

Onze lokale brouwer Raven Bone Hill vertelt over pure ingrediënten en de kunst van ambachtelijk brouwen. Krijg je er nu al een droge mond van? De Maassluise brouwers laten je 4 van hun speciaalbieren proeven, mét verhaal. Ondertussen zorgen wij voor pure Breinkosthapjes ter begeleiding van dit verrassende viertal.

€ 21,50 per persoon, vanaf 6 personen

Wijn wijzers

Gastheer Joop vertelt in geuren en kleuren over smaken van wijn. Volgens de regels van het wijnproeven maak je kennis met 4 van onze biologische wijnen, gepaard met bijpassende spijzen. Zomer, winter, herfst of lente? We stemmen onze wijnen en spijzen graag op de seizoenen af – zo is iedere proeverij weer anders.

€ 18,50 per persoon, 6 tot 20 personen

Samen schapenhoeden

Met hulp van zijn hond legt onze herder je uit hoe je schapenhoedt. Waarna je ook zelf aan het werk mag. Afspraken maken en goed samenwerken staan centraal. Met een iets andere twist, is schapenhoeden de ideale spiegel voor communicatievraagstukken. Kleiner en net zo leuk: de herder heeft ook loopeenden om mee te werken!

tot 20 personen voor € 450,00 (meer dlnrs mogelijk)


Wilde workshop

Wild plukkend verken je de natuur op en om de boerderij. Jouw gids vertelt je wat eetbaar is en hoe je het kan herkennen. Open je ogen, laat je verrassen en verbazen: we leven in een eetbare wereld! Genoeg geplukt? Tijd om te proeven! Met elkaar verwerk je de ‘plukbuit’ tot smaakvolle hapjes – om er vervolgens kostelijk van te smullen.

vanaf € 35,00 per persoon, 6 tot 12 personen

Fermenteer fratsen

Suzanne en Joyce nemen je mee in de wereld van fermentatie, alsmede het voorbereiden van een wervelend streekdiner. Want terwijl  groep 1 aan het fermenteren gaat, gaat de andere groep aan de slag met een smaakmakend voorgerecht. Als de rollen worden omgedraaid, gaat de fermentatiegroep een mooi hoofdgerecht van het seizoen bereiden. Daarna stil je gezamenlijk de 1e trek met een Breinkost amuseplank, waarna je geniet van een uitgeserveerd tussen- en hoofdgerecht.

€ 77,50 per persoon, 12 tot 16 personen

Honing happen

Neerlands 1e (zelfbenoemde) honingsommelier – tevens onze ‘huisimker’ – kenmerkt honing als meer dan suiker: “Honing heeft karakter, diepte en bovenal smaak.” Geen potje honing is hetzelfde: van acacia tot kastanje, van bladhoning tot springbalsemien… Na een proeverij ‘Honing happen’ neem je geen genoegen meer met een potje honing uit de supermarkt.

€ 20,00 per persoon, 6 tot 12 personen 

Brein borrel

Spreads, dips en fingerfood. Samen bereid je, onder begeleiding van de chef, je eigen feestelijke borrelplank. Gezellig bijpraten, proeven en borrelen terwijl de kok je wat fijne kneepjes bijbrengt. Het resultaat? Een mooie borrelplank rijkelijk gevuld met verrassende seizoens- en streekgebonden Breinkosthapjes. Tevreden? De hoogste tijd om er samen de tanden in te zetten! Natuurlijk onder het genot van 1 van onze biologische of natuurwijnen, of een ander bijzonder lokaal drankje.

€ 21,50 per persoon, 5 tot 12 personen

Bijen bijles

Gaat het nu goed of slecht met de bij? Wat voor bijen zijn er? Welke bestuivers zijn er nog meer? Hoe ziet bijenbedrijvigheid er van dichtbij (of voor ‘angsthazen’ van een wat groter afstandje) uit? Onze ‘huisimker’ vertelt je er alles over en nodigt je graag uit om zelf ook even een kijkje te nemen bij ons bijtjes. Stap jij uit je comfortzone?

€ 36,00 per persoon, 6 tot 12 personen*

*Afhankelijk van weersomstandigheden. Bijenwelzijn staat voorop.