Ondersteuning

hulp bij jouw sessie

Ondersteunende diensten

Zoek je voor jouw bijeenkomst nog een notulist, onafhankelijk voorzitter, trainer, coach of facilitator? Wij werken intensief samen met professionals die helpen jouw ervaring met onze inspirerende locatie tot een succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • een dagopening met energizer/metaforisch verhaal;
  • een voorzitter/trainer voor leiding en structuur;
  • een notulist die jouw sessie overzichtelijk uitwerkt;
  • optimaal doelen stellen met een hei/retraite coach;
  • een begeleide Project Start Up (PSU);
  • projectbegeleiding door een scrum/lean master;
  • een training/workshop op maat, met aandacht voor authenticiteit en doeltreffendheid.

Je kunt bij ons ook volop bewegend vergaderen en vergaderen in de natuur!

 

Groeibijeenkomst

Met onze groeibijeenkomst ontwikkelt jouw sessie zich in 5 fasen van doelen stellen tot concrete plannen maken. Deze gefaseerde bijeenkomst organiseer je zelf volgens een vast stappenplan. Of je maakt gebruik van een ervaren facilitator die je stap voor stap begeleidt in jouw proces.

Full service

Wil je vrij van randzaken optimale aandacht voor jouw bijeenkomst op De Polderij? Met ons full service concept op maat hoef je nergens meer over na te denken. Van tevoren spreken wij jouw wensen door en zo zorgen wij ervoor dat je op de dag zelf niets tekort komt. Van aansluitende ondersteunende diensten tot de hele dag door Breinkost om jouw hersenactiviteit optimaal te stimuleren.

Bewegend bijeenkomen

In en om De Polderij hebben wij mogelijkheden voor sta-, fiets- en wandelsessies. Denk bijvoorbeeld aan een stand-up (een staande sessie), het gebied in met een wandelcoach, een weeting (wandelend vergaderen), een fietsvergadering of een natuurvergadering.

Bijeenkomen in de natuur

De Polderij ligt middenin 40 hectare natuurgebied met ruimschoots mogelijkheden in de natuur. Zowel voor een serieuze sessie, als voor een ontspannen wandeling of juist een sportieve outdoor beleving.

Ontspanning

In samenwerking met lokale partijen organiseren wij activiteiten voor een welkome onderbreking, ontspanning en verbinding. Denk aan teambuilding, sportieve en recreatieve (outdoor) activiteiten, een kook– of creatieworkshop en activiteiten voor de mentale balans zoals een stoelmassage, yogasessie of een les Tai Chi of Qigong. Heb je wel eens gedacht aan een verhalenverteller als dagopening of energizer?

 Wil je iets anders? Zoek contact met ons om jouw voorkeuren te bespreken.