“De Polderij is ‘one of a kind'”

We zijn een beetje sprakeloos van deze mooie review van Özgür Eylen over onze meeting locatie: “Ik ben een hospitality guru, na 25 jaar internationaal hotellerie en events, heb ik veel gezien en gedaan om een eerlijk beoordeling te kunnen geven.

De Polderij is “one of a kind” het gebouw is onwijs warm en gezellig, toch van alle duurzaamheid en equipment voorzien. Ze zijn, de hele team, uitzonderlijk onwijs vriendelijk en professioneel, ze denken mee en alles is altijd ( na 12 trainingen van 8 uur in laatste 6 maanden ) op tijd en perfect geregeld. Eten en drinken is zo goed dat men bijna aankomt op een dag, healthy breaks zijn echt healthy en nooit iets twee keer zelfde gehad, wat zelfs door beste chefs niet behaald wordt! Vegetarisch, lokaal, letterlijk van hun eigentuin, verser wordt het niet, maar ook oog en gedachten op detail, vanaf de handzeep, tot de wc papier is alles recycled en waanzinnig goed.

We hebben ons contract met een jaar verlengd, en raad ik je ook zeer aan om niet over na te denken en gewoon jou koffie, thee, meeting, bruiloft, fiets, training, team building hier te doen! Het is verslavend en nee ik ben niet een werknemer 🙂 google gerust mijn naam en je weet dat ik kennis van zaken heb. Een onvergetelijke dag is hier gegarandeerd.

Ga zo door lieve mensen!”

 

Hands-up Leadership, 17 april 2024