Top plek

Voor ons geen mooier compliment dan gasten die terugkomen. Daar worden wij heel blij van. Helemaal als ze ook nog eens een leuke review achterlaten:

“Top plek, goede ruimtes en heerlijk eten”

Lees meer…

Prachtige locatie, bij de stad maar toch in de natuur

“Prachtige locatie, vlakbij de stad maar toch midden in de natuur. Over alles is nagedacht en wil je iets anders? Dan wordt er met je meegedacht door het enthousiaste team! Het eten is lekker en dat het zoveel mogelijk biologisch en uit de streek is ook top. De inrichting is mooi en sfeervol en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Kortom, een plek om vaker te komen.”

Lees meer…

Mijn favoriete locatie voor het beste coachgesprek!

“De Polderij is mijn favoriete locatie voor het beste coachgesprek! Zodra je het pad tussen de bomen en de bloemen naar de boerderij bewandelt valt er een heerlijke rust over je heen. Voor mijn coachees is deze sfeer ook ongelofelijk fijn. De beste koffie, heerlijk fruit en fruitwater, verse bloemen op tafel en de allerhartelijkste ontvangst maakt dit een plek waar ik het liefste elke dag zou willen zijn.”

Lees meer…

Een gezellig interieur waar strak mooi is gecombineerd met natuurlijk

“Het oude kampeerboerderij heeft een flinke opknapbeurt gehad. In een gezellige interieur waar strakke meubels zijn mooi gecombineerd met natuurlijke elementen, hebben we vandaag onze studiedag gehad. We waren fijn ontvangen door onze gastheer en gastvrouw met een lekker kop koffie / thee . De lunch was ook met grote zorg gemaakt en geserveerd en het smaakte heerlijk. Lang niet geweest in dit gebouw, wat een metamorfose… Alles is schoon , de toiletten zijn ook een eyecatcher… Complimenten! Dank voor de goede zorgen!”

Lees meer…