“Fijne ruimte, voorzien van alles wat nodig is.”

“Fijne ruimte, voorzien van alles wat nodig is. Zeer gastvrije ontvangst, zowel voor mij als voor coachee. Heel fijn online boekingssysteem om de ruimte te reserveren voor coachgesprekken. Dit werkt snel en efficiënt. Bij droog weer ook goede locatie voor wandelcoaching. Gratis parkeren voor als je met de auto komt. Een aanrader.”

Lees meer…

Geen fijnere plek om buiten te vergaderen!

“Ik kan mij geen fijnere plek voorstellen om buiten te vergaderen dan De Polderij, net buiten Maassluis. Echt een aanrader! Je wordt volledig ontzorgd en de omgeving geeft je ruimte om vrij te denken en je vrij te voelen. Onthoud die naam : )! Want binnen vergaderen kan je er ook heel goed.”

Lees meer…

Gewoon vriendelijke gastvrijheid

“Gewoon vriendelijke gastvrijheid. Geen opsmuk, blabla of wat dan ook. Transparant in wat ze doen, kunnen betekenen en waarvoor ze staan. Heel gewoon, zoals je vaker zou willen zien. En daarom zo anders en bijzonder. Een aanrader voor privéfeestjes maar ook voor zakelijke bijeenkomsten. Wij voelden ons direct op ons gemak. We zijn vast niet de enigen.Kortom, een jong bedrijf van deze tijd met dienstverlening en producten van deze tijd. Duurzaam en eerlijk.”

Lees meer…