Wintertuin

Er is altijd wat te doen op de boerderij dus wij laten onze buitenlocatie zelden alleen. Dit vraagt om heroverwegingen want na een weekend Groningen kwamen wij terug in een wonderschone wintertuin!

Lees meer…

Kerst in de polder

Het is december en onze agenda staat vol met Kerstfeesten, Kerstborrels, eindejaars- en bedrijfsuitjes! Met trots maken wij bekend dat Voscon, winnaar van de prijs voor MVO Ondernemer 2018, hier het jaar afsluit met een Stampend stampotdiner. Ook gaat een groep in de leer bij onze natuurkok al Happend hapjes maken: kookles en feestelijke borrel in 1! Je begrijpt het al, de hoogste tijd om onze feestlocatie in een groen decemberjasje te steken!

Lees meer…

Het najaar is verliefd!

Mary Verloop maakt al 25 jaar adembenemend beeldmateriaal van de natuur in alle seizoenen. Mary is de 4de exposant in het groeiend portfolio met natuurkunst exposities op onze groene vergaderlocatie. Want alleen al kijken naar een plaatje van groen zorgt voor creativiteit, samenwerken en ontspanning.

Lees meer…

Lachen in ’t zonnetje!

Lachen in ’t zonnetje! We waren net een paar weken open toen 1 van onze gasten Bente Adraens uitnodigde voor een vrolijke workshop hier op De Polderij: een lachworkshop. Door de open ramen van de Rechter bovenkamer werd ons al snel duidelijk dat deze dame in staat is om mensen aan het lachen te maken.

Lees meer…

Ook wij sluizen door!

Ruim 1,5 jaar heeft de ecologische verbouwing van onze boerderij tot groene vergaderlocatie geduurd. Tijd zat om ook op een duurzame manier meubels te verzamelen. Wij hebben in die tijd dus heel Nederland rondgetoerd op zoek naar bijzonder tweedehands meubilair. 

Lees meer…

Workshop voor groene vingers

De vergaderruimtes in onze boerderij zijn altijd voorzien van vrolijke seizoensgebonden wildboeketten. Met dank aan Marjo, Tom zijn moeder. Zij neemt met de nodige bloembindervaring in haar broekzak iedere week uitgebreid de tijd om De Polderij op te fleuren. Buiten zorgt onze vrijwillige tuinploeg voor een groen ontvangst. Dankzij hen is onze vergadertuin een groene, […]

Lees meer…

De ideale bedrijfsvideo

Toen 1 van onze gasten vroeg of zij ook muziek mochten maken tijdens hun bijeenkomst bij onze locatie, hadden wij niet kunnen bedenken dat er een paar weken later een complete vleugel naar binnen gereden zou worden! 

Lees meer…

Ad in de zon!

6 doelgerichte ruimtes in onze locatie helpen jouw vergadering of bijeenkomst tot een succes maken. Net als onze culinaire Breinkost onderbrekingen. Ons concept is compleet met een facilitator die je helpt jouw doel te bereiken. Met regelmaat zetten wij zo’n facilitator in het zonnetje: Ad van Roosmalen!

Lees meer…