Ons zonnetje in huis

De coachruimte van onze buitenlocatie heet het Hooiluik. Het grote raam in deze ruimte is namelijk geïnspireerd op het vroegere hooiluik, het raam waardoor in de oude boerderij het hooi werd binnengebracht. Nu kijkt dit raam vooral fijn uit op het groene polderlandschap om onze locatie. En iemand die vaak uit dit grote raam kijkt, is onze ‘stamcoach’: Judith den Haan.

Lees meer…

Hiep, hiep…

Onze locatie was jarig en dat feest vierden wij samen met onze crowdfunders met een biologische wijnproeverij onder leiding van gastheer Joop.

Lees meer…

Detailnatuur aan de muur

Na 2 heerlijk levendig abstracte maanden tussen de kunst van Conny Sinterniklaas op onze locatie, vertoeven onze gasten nu in rust tussen de details van Anneke van Egmond. We hebben weer een nieuwe expositie en zijn er blij mee! 

Lees meer…

Candy night

We maken zelf ook graag gebruik van onze doeltreffende vergaderruimtes. Zo heeft een heuse candy night in onze Linker bovenkamer geleid tot een groot deel van de nieuwsberichten en acties die je nu voorbij ziet komen. 

Lees meer…

Plukken en zaaien in de Plukpolder

We hebben NLgedaan hier op onze buitenlocatie! In het kader van NLdoet hebben we met 9 vrijwilligers, waaronder wethouder Sjoerd Kuiper, het onstuimige weer getrotseerd. Er is voor de pluktuin flink gezaaid, in ons nieuwe kasje. En… er is zelfs al wat geplukt!

Lees meer…

Wij horen onze gasten!

Wij kregen de tip mee dat er aan de akoestiek in de Schuur van onze duurzame locatie nog wel wat te verbeteren viel. We hebben onze gasten gehoord en zijn de kakofonie gaan bestrijden. 

Lees meer…