Samen delen

Enorm gezellig was het in onze Vuurplaats: na een middag intensief vergaderen, ontwikkelen en samenwerken in 1 van onze ruimtes, schoven onze gasten aan voor een ‘Hersen herstel samen delen diner’. Een hele mond vol en dat was het ook! 

Lees meer…

Huisgemaakte baksels

We hadden zin in heel veel lekkers! We hebben dus letterlijk de mouwen opgestroopt en zijn aan het bakken geslagen. Met als resultaat veel fruit, noten en chocolade in de tussendoortjes bij onze vergaderarrangementen. 

Lees meer…

We groeien!

Oioioi wat zijn we druk deze maanden! Misschien heb je het al voorbij zien komen: we zijn straks niet meer met z’n 2! We krijgen hier, op onze duurzame vergaderlocatie, straks hulp van een fantastische schoonmaker én een ervaren gastheer.

Lees meer…

Eigenwijs Hersen hersteldiner

We hebben echt iets mega spannends gedaan! Voor één van de terugkerende gasten van onze vergaderlocatie, hebben wij eigenhandig een Hersen hersteldiner opgemaakt. Waar wij voor onze seizoensgebonden streekdiners normaal de luxe van Karin, Carlijn of Pien als kok in onze keuken ervaren, was dat dit keer even niet mogelijk. Nu staat Joyce dagelijks in de keuken spraak- en smaakmakende buffetten op te maken, dit is toch even anders. Gelukkig waren onze gasten bijzonder tevreden met onze kookkunsten en zo waren wij. Benieuwd wat we op tafel hebben gezet?

Lees meer…

Kollega’s in ’t zonnetje

6 doelgerichte ruimtes in onze locatie helpen jouw vergadering of bijeenkomst tot een succes maken. Net als onze culinaire Breinkost onderbrekingen. Ons concept is compleet met een facilitator die je helpt jouw doel te bereiken. Zoals een supergaaf full service marketingbureau uit Maassluis: Keytoe helpt organisaties die willen en durven groeien en is ook nog eens een bizar inspirerend bedrijf.

Lees meer…

Even je hersenen herstellen!

We zijn er weer! Het seizoen van vergaderen, brainstormen en evenementen is geopend. Dus we knopen ons schort voor, schakelen een fantastische chef in en serveren ons 3 gangen Hersen hersteldiner na intensief gebruik van één van onze vergaderruimtes.

Lees meer…

Flow in de tuin

Soms heb je zo’n dag… Dat alles gaat als een trein! Iedereen op onze unieke vergaderlocatie werkte in flow. Want jee, wat is er in 1 dag veel gebeurd in onze tuin! 

Lees meer…