Gospel in de tuin

Op zaterdagmiddag wordt er door vrijwilligers altijd met veel plezier in onze vergadertuin gewerkt. Zo ook afgelopen 2 november. Alleen dit keer niet met 2 of 3 enthousiastelingen, er waren er wel 30!

Lees meer…

Feestdagen

Donkere en kortere dagen met gezellige avonden bij kaarslicht. Vallende herfstbladeren in de mooiste kleuren. Mistige ochtenden die langzaam optrekken bij de laatste zonnestralen van het jaar. Frisse avonden die vragen om verwarming rond een knus haardvuur. Familie, vrienden, lekker eten, Hollandse gezelligheid. Het is alweer bijna december… Zin in een feestje? 

Lees meer…

Klimaatdag

Het is vandaag ‘klimaatdag’! Gezien we nog geen traditie hebben voor deze dag en de kamer met reces is, valt er vooralsnog weinig te beleven… Een NRC correspondent vond een manier om tóch wat aan deze dag te doen. Vonden wij leuk dus we deden mee om onze duurzame locatie te evalueren en nóg een stapje (lees foodprint) duurzamer te maken! 

Lees meer…

In de herfstzon: de aftermovie!

Stel, je hebt een te gek event gehad op onze groene evenementenlocatie. Dat wil je natuurlijk met de hele wereld delen! Of in ieder geval met de aanwezigen, je collega’s en je relaties. Dus je zet een leuke post op social media, plaatst een berichtje op jullie website en besteedt er nog een keer aandacht aan in jullie nieuwsbrief. En dan is het eigenlijk zo weer voorbij…  Of niet?

Lees meer…

Thuiskunst

Met dank aan het 10-jarig bestaan van La Scuola hebben wij weer een fantastische expositie natuurkunst aan de muren van onze locatie. Het werk van Paola de Bruijn en Renze Koenes komt prachtig tot recht op onze boerderijlocatie. Zoals Paola zelf aangaf kort na de opbouw van de expositie: ‘Het voelt alsof mijn kunst thuiskomt bij De Polderij’. En zo voelt het voor ons ook!

Lees meer…

Vers uit eigen tuin

Wat een heerlijk plukseizoen hebben wij achter de rug! Met heel veel vers uit eigen tuin. Waar we nu fijn mee koken en waarvan je ook bij ons kunt kopen. Lees hier wat je zoal eet op onze groene vergaderlocatie. En lees gelijk wat je straks gewoon mee kunt nemen naar huis! 

Lees meer…