21 maart: masterclass ‘De bron van creatie’

Op onze ‘inspirerende locatie in de polder’, aldus Marit Klapwijk, geven Marit en Peter Klapwijk hun eerste gezamenlijke masterclass. De 2 veelzijdige ondernemers geven op onze inspirerende plek in de natuur een masterclass voor creatieve denkers, doeners, ontwikkelaars en ondernemers. Compleet met Breinkost diner. Er zijn nog een paar plekken vrij, dus wees er als een razende bij!

Lees meer…

Hardlopen in het zonnetje

Voordat we iets aan onze gasten voorschotelen, testen we het graag eerst zelf even. Zo werd Joyce gebeld door een enthousiaste Mindful Run Instructeur die Joyce uitnodigde een keer mee te rennen. Joyce zet Jeanette op haar beurt graag even in ons zonnetje. 

Lees meer…

Over koffie

We ontvangen veel verschillende gasten op onze vergaderlocatie en ieder heeft zijn eigen koffiegewoontes. Soms is het cultuur, soms is het persoonlijk – Joyce beweert dat zij aan jouw entree kan inschatten hoe je het liefste jouw koffie drinkt. In ieder geval staat vast dat voor veel van onze gasten de vergaderbeleving niet compleet is zonder koffie. We hebben dus besloten om je vooral goede koffie voor te schotelen. 

Lees meer…

Pareltjes in De Polderij

Na Mary Verloop’s najaarsexpositie om verliefd op te worden op onze groene locatie, geven wij ruimte aan abstracte kunst. Conny Sinterniklaas experimenteert er levendig op los met haar schilderijen en dat resulteert in vergaderen tussen ware pareltjes.  

Lees meer…

Stampend het nieuwe jaar in

Eind 2018 hadden wij een heel leuk walking dinner, of eigenlijk stampend diner, op onze boerderij. We hebben ons op onze feestelijke locatie zo vlak voor de jaarwisseling een rotje gestampt. Want we mochten voor 90 gasten een Stampend stamppotdiner verzorgen!

Lees meer…