Ons zonnetje in huis

De coachruimte van onze buitenlocatie heet het Hooiluik. Het grote raam in deze ruimte is namelijk geïnspireerd op het vroegere hooiluik, het raam waardoor in de oude boerderij het hooi werd binnengebracht. Nu kijkt dit raam vooral fijn uit op het groene polderlandschap om onze locatie. En iemand die vaak uit dit grote raam kijkt, is onze ‘stamcoach’: Judith den Haan.

Lees meer…

Over koffie

We ontvangen veel verschillende gasten op onze vergaderlocatie en ieder heeft zijn eigen koffiegewoontes. Soms is het cultuur, soms is het persoonlijk – Joyce beweert dat zij aan jouw entree kan inschatten hoe je het liefste jouw koffie drinkt. In ieder geval staat vast dat voor veel van onze gasten de vergaderbeleving niet compleet is zonder koffie. We hebben dus besloten om je vooral goede koffie voor te schotelen. 

Lees meer…

Het nieuwe poldermodel

Polderen staat voor compromissen sluiten en samenwerken. Wij hebben onze naam hieraan ontleend. Dat wij ook nog eens middenin de polder zitten is niet geheel toevallig…

Lees meer…

Vrolijke lentekriebels en pluizige welkomstkorting

Minuten voor je opening nog even de stoep aanvegen, de toiletrollen ophangen en de vlaggen hijsen. Collega-ondernemers voorspelden ons dat dit zou gebeuren en deze voorspelling bleek gegrond. Gelukkig blijkt uit onderzoek (The New York Times, 2017) dat wij niet lui van aard zijn. Wij geven gewoon graag ruimte aan het creatieve proces 🙂 Want dat was […]

Lees meer…

Gratis kennis

Dikke kans dat je inmiddels weet dat we op 20 maart een bijzondere vergaderlocatie openen… En heb je je ook al ingeschreven voor ons inspirerende mini seminar? 

Lees meer…