Ondersteuning

hulp bij jouw sessie

Full service

Wil je vrij van randzaken optimale aandacht voor jouw bijeenkomst op De Polderij? Met ons full service concept op maat hoef je nergens meer over na te denken. Van tevoren spreken wij jouw wensen door en zo zorgen wij ervoor dat je op de dag zelf niets tekort komt. Van aansluitende ondersteunende diensten tot de hele dag door breinkost om jouw hersenactiviteit optimaal te stimuleren.

Ondersteunende diensten

Wij werken samen met ervaren notulisten, voorzitters, trainers, coaches en facilitatoren. Zij helpen straks jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • een prikkel- of peptalk om je dag te beginnen;
  • een voorzitter of trainer voor leiding en structuur;
  • een notulist die jouw sessie overzichtelijk uitwerkt;
  • optimaal doelen stellen met een hei-/retraitecoach;
  • een begeleide Project Start Up (PSU);
  • projectbegeleiding door een scrum of lean master;
  • een training of workshop op maat, met aandacht voor authenticiteit en doeltreffendheid.

Groeibijeenkomst

Met onze groeibijeenkomst ontwikkelt jouw sessie zich in 5 fasen van doelen stellen tot concrete plannen maken. Deze gefaseerde bijeenkomst organiseer je straks zelf volgens een vast stappenplan. Of je maakt gebruik van een ervaren facilitator die je stap voor stap begeleidt in jouw proces.

 

Bewegend bijeenkomen

In en om De Polderij hebben wij mogelijkheden voor sta-, fiets- en wandelsessies. Denk bijvoorbeeld aan een stand-up (een staande sessie), een natuurvergadering, wandelcoaching, een fietsvergadering of een weeting (wandelend vergaderen).

Bijeenkomen in de natuur

De Polderij ligt middenin 40 hectare natuurgebied met ruimschoots mogelijkheden in de natuur. Zowel voor een serieuze sessie, als voor een ontspannen wandeling of juist een sportieve outdoor beleving.

Ontspanning

In samenwerking met lokale partijen organiseren wij activiteiten voor een welkome onderbreking, ontspanning en verbinding. Denk aan teambuilding, sportieve en recreatieve (outdoor) activiteiten, een kook– of creatieworkshop en activiteiten voor de mentale balans zoals een (stoel)massage of yogasessie.


Wil je iets anders? Zoek contact met ons om jouw voorkeuren te bespreken.