Feest

buitengewone feestlocatie

Van trouwlocatie tot een bijzondere plek voor een bedrijfsfeest, 25 jarig jubileum of gouden bruiloft. Wat je ook wilt vieren, wij vinden het hartstikke gaaf om er samen met jou een feest van te maken. Want soms, voor hele bijzondere gelegenheden, toveren wij onze boerderij om in een unieke feestlocatie.

Trouwen

Heb je jouw lief gevonden en mag iedereen dat weten? Voor een mooie trouwlocatie middenin de natuur zijn jullie aan het goede adres. Lieflijke lampjes en lampionnen begeleiden jullie gasten langs het bospad naar de boerderij. Waar zij een feestelijk versierd binnen en buiten aantreffen met – indien het seizoen het toelaat – vers geplukte bloemen uit eigen tuin. Mooie trouwfoto’s maken jullie gewoon op de dag zelf, in het prachtige natuurgebied om De Polderij. Jullie gasten vermaken zich in de tussentijd prima met een hapje en drankje in de bar en Vuurplaats. Samen met onze kok maken jullie het dagmenu op voor jullie trouwfeest. Met elkaar sluiten jullie een onvergetelijke bruiloft af met een mooi feest in onze Schuur.

Wij bieden een bijzondere trouwlocatie in het groen op steenworp afstand van Rotterdam en Den Haag.

Jubileum

Jullie willen samen vieren dat jullie al jarenlang of zelfs een halve eeuw gelukkig zijn getrouwd. Of dat je al 12,5, 25 of 40 jaar fantastische collega’s of een hele fijne werkgever hebt. Jouw jubileumfeest organiseer je liever niet zomaar in een feestzaal. Je gaat voor een mooie plek in het groen en verrast jouw familie, vrienden en collega’s met een Bruisende borrel of besloten diner.

Bedrijfsfeest

Met of zonder vergadering maak je van jouw bedrijfsuitje of teamuitje een buitengewone beleving op onze groene feestlocatie. Begin jullie dag samen in één van onze ruimtes met een meer serieuze sessie. Of ga gelijk door voor een uniek personeelsfeest of spraakmakend klantevent. Combineer het met een wandel-, vaar- of fietstocht voorzien van Knappe zak (ons lunchpakket voor onderweg). Ga onder begeleiding van een professionele kok wildplukken of maak jullie dag compleet met een workshop schapendrijven.

Kosten

Gastvrijheid staat bij ons voorop. Voor drankjes en hapjes werken wij op basis van nacalculatie: je betaalt alleen wat je daadwerkelijk hebt gedronken en hebt hier ook vrije keuze in. Wij schenken alleen biologische en bij voorkeur streekgebonden dranken.

Wij werken met een omzetgarantie: een minimale omzet uit hapjes en drankjes om onze deuren te kunnen openen. Onze omzetgarantie voor een besloten feest bedraagt: € 2.500,00.

  Wij denken graag met je mee in jullie wensen en mogelijkheden.