Ons verhaal

effectiever zakelijk bijeenkomen

Wat leuk dat je interesse hebt in het verhaal achter onze vergaderboerderij! Wij, Tom van Zwet en Joyce van Randwijk, hebben de droom om groener te wonen en te werken. Wij delen de missie om mensen vanuit hun kern te laten werken. Wij zijn ervan overtuigd dat zakelijk bijeenkomen een stuk effectiever en vooral leuker kan en wij geloven dat de juiste omgeving uitnodigt om doeltreffender (samen) te werken. Ook hebben wij een gezamenlijke passie voor kaas!

Verliefd

In 2015 zijn wij verliefd geworden op onze langhuisboerderij uit 1912 in Maassluis. Met name de authentieke kaaskelder sprak enorm tot onze verbeelding. Een lang traject van plannen maken, financiering regelen, ontwerpen en ontwikkelen ging vooraf aan onze intrede in de boerderij eind 2016.

Met een flinke ecologische verbouwing van bijna anderhalf jaar, hebben wij de voormalige kampeerboerderij omgebouwd tot onze droomlocatie voor vergaderen in het groen. Op 20 maart openden wij met ons eigen seminar en natuurlijk een gigantisch feest de deuren van De Polderij.

Kaas

In de tussentijd werken wij ook hard aan de ontwikkeling van onze eigen biologische zachte kaas. Een uitdagend proces waar jaren van experimenteren, laboratoriumonderzoek, keuring en certificering aan vooraf gaan. Over 3 tot 5 jaar willen wij onze kaas verwerken en verkopen op De Polderij.

Meer weten?

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Met ons nieuws en De Polderin houden wij iedereen op de hoogte van ons avontuur. En kom gerust eens langs want wij vinden het hartstikke leuk om je te ontvangen!