In DOvember bel je koud je nieuwe werkgever

Solliciteren in het groen, dat klinkt als een ontspannen sollicitatieaanpak, toch? Op 13 november kan het hier, in onze meest actieve vergaderruimte en met hulp van Het BELmeisje!

Koud naar je nieuwe werkgever bellen

Je struint het internet af, op zoek naar vacatures. En hoe langer je thuiszit, hoe breder en ruimer je zoekveld wordt. Je raakt steeds verder verwijderd van je droombaan. Je solliciteert op bijna alles.

Claudia Bouwens, Het BELmeisje, gelooft dat het sollicitatieproces anders kan en anders moet. En dat begint met een andere mindset bij jou. Solliciteren kan zoveel makkelijker, effectiever en vooral véél leuker. Open nieuwe deuren en vergroot jouw kansen tijdens de exclusieve BEL-training “Koud naar je nieuwe werkgever bellen”.

 

NO-vember wordt DO-vember

Deze BEL-middag staat in het teken van anders denken, samen doen. Claudia neemt je mee in de wereld van onderscheidend profileren en strategisch solliciteren. Ze leert je hoe je ijskoud naar je nieuwe werkgever belt. Ennuh, hoe spannend: ook jij gaat deze middag – met ondersteuning – zelf (koud) bellen.

 

Wanneer?

Dinsdag 13 november van 12.00 – 17.00 uur .

Kosten

Reserveer je jouw ticket vóór 1 november dan ontvang je de snelle boekingsbonus én betaal je €159,- in plaats van €199,-

 

Reserveer je ticket

 

Wat Claudia als De ArbeidsBELmiddelaar aan werkzoekers laat zien, is het live bellen naar een werkgever die op de wensenlijst staat van haar belgast. Onder meer voor het UWV is zij Hét BELmeisje. Want met talent voor koud bellen en verbinden op een persoonlijke manier, is het samenbrengen van vraag en aanbod voor haar een koud kunstje.