Wij horen onze gasten!

We hebben geluisterd naar onze gasten. Want wij kregen geregeld de tip mee dat er aan de akoestiek in de Schuur van onze duurzame locatie nog wel wat te verbeteren viel. We hebben onze gasten gehoord en zijn de kakofonie gaan bestrijden. 

Stap 1. We hebben onze planten-lichtbakken gevuld met verse groene schoonheden met wat meer ‘volume’: zie hier onze Monkey Masks (op de foto gepresenteerd door Tom).

Stap 2. We hebben dezelfde lichtbakken bekleed met duurzame akoestische panelen (flaps). Niet alleen een lust voor het gehoor, ook een lust voor het oog. Ze kleden onze ruimte met hun speelse vormgeving en natuurlijke en warme kleuren subtiel wat verder aan.

Stap 3. We hebben ook nog zogenaamde V-flaps opgehangen: dezelfde duurzame akoestische panelen die met hun vormgeving aan vogels doen denken en dus ook qua design helemaal in ons plaatje passen.

Stap 4. We hebben getest: eerst een presentatie met 1 spreker en 64 luisteraars, vervolgens een workshop met 25 deelnemers. Beiden samenstellingen mondden uit in een akoestisch succes.

Missie volbracht! Kom je ook eens luisteren?