Intiem trouwen

In juni stond er een bijzondere datum in onze agenda. Gereserveerd door een bijzonder koppel. Wat deze bijzondere gebeurtenis nog bijzonderder maakte, is dat Irene en Sebastiaan samen besloten dat hún bijzondere dag gewoon zou plaatsvinden. Op vrijdag 19 juni 2020, corona of niet. 

 

Hecht en intiem

Zo geschiedde: Irene en Sebastiaan gaven elkaar het jawoord in het bijzijn van hun 2 kinderen, ouders, broers, zussen, neefjes en nichtjes. Bijzonder en intiem voor een 25-tal mensen die het allerdichtst bij hen staan… En nóg een flinke schare familie en vrienden die zeker zo belangrijk zijn en op afstand live mee mochten genieten van het moment van deze 2 mooie mensen.

 

Live stream

Want de bruiloft van Irene en Sebastiaan is live gestreamd. Tot grote verassing van hen die er niet bij konden zijn: zij kregen last-minute een uitnodiging om de livestream bij te wonen. Dat leidde uiteraard tot grote hilariteit die er live in uitmondde dat er telefonisch een fles champagne voor de pas getrouwden werd besteld.

Onvergetelijk

Sebastiaan en Irene hebben een onvergetelijke beleving gehad:

En wij ook! We denken nog vaak terug aan het bijzondere en intieme tafereel dat zich hier op De Polderij heeft afgespeeld. En hoe trots wij zijn dat we deze gebeurtenis mochten faciliteren. Dank jullie wel Irene en Sebastiaan!