Pakketje Breinkost

Pakketje Breinkost? Pakketje aandacht! Want de situatie waar we in zitten, vraagt om wat extra aandacht. Aandacht voor jezelf, fysiek en mentaal, en aandacht voor elkaar.

 

Je aandacht erbij!

Er wordt een beroep gedaan op onze flexibiliteit. Zowel privé, als in werksfeer. Thuis werken vraagt om continu schakelen tussen werk en privé. Tegelijkertijd vraagt je werk ook om een andere blik: schakelen en inspelen op wat speelt! Voor ons reden om nieuwe producten en diensten uit te denken. Zoals een cadeaupakketje Breinkost, voor een beetje extra aandacht. Zodat je brein weer aandachtig kan schakelen!

 

Aandacht geven

Wil je zo’n streekpakket boordevol Breinkost uitdelen? Aan een collega, vriend, familielid of relatie? Of gewoon aan jezelf? Laat ons even weten wat je wilt en we schakelen flexibel voor je!

Wat doen we nog meer?

Daarnaast kan je nu bij ons terecht voor:

 1. Coachhulp. Want lang niet alle hulpverlening is mogelijk met een scherm als communicatiemiddel. Coaches en coachees zijn op 1,5 meter welkom in onze coachruimte.
 2. Flexwerken. Want huwelijken sneuvelen, mensen krijgen niets uit hun handen en fysio’s hebben juist de handen vol aan RSI-klachten. We zijn dus een groen en coronaproof kantoor, met duurzame, doeltreffende en ergonomische werkplekken. Erop ingericht om, dicht bij jezelf, helemaal vanuit je kern te kunnen werken.
 3. Afscheid. Wij ervaren het heel bijzonder en mooi om met onze huiselijke, intieme en persoonlijke sfeer bij te dragen aan een warm afscheid. Wij zijn een duurzame uitvaartlocatie.
 4. Kleinschalig vergaderen kan nog steeds. Coronaproof, op anderhalve meter afstand, en/of vanuit huis (hybride). Waarbij we tot 7 dagen voor aanvang flexibel omgaan met annulering in verband met corona gerelateerde klachten.

 

1 comment on “Pakketje Breinkost

 1. Hoi Joyce,
  zou ik een streekpakket kunnen bestellen van ongeveer 25 euro?
  Het is voor een afscheid van een van mijn vrijwilligers.
  En zou ik het dan heel misschien vrijdag meteen mee kunnen nemen?
  Hoor het graag. Alvast bedankt!

Reacties niet toegestaan.