Candy night

We maken zelf ook graag gebruik van onze doeltreffende vergaderruimtes. Zo heeft een heuse candy night in onze Linker bovenkamer geleid tot een groot deel van de nieuwsberichten en acties die je nu voorbij ziet komen. 

Als wij geen gasten hebben, kiest Joyce graag tactisch een effectieve werkplek voor de dag, binnen of buiten. We vergaderen natuurlijk ook geregeld over onze eigen start-up en afhankelijk van het doel van ons overleg, kiezen we een doeltreffende vergaderruimte. Onze cijfers bespreken we in de Opkamer, brainstormen doen we natuurlijk in onze Rechter bovenkamer en voor actieplannen maken en uitwerken vind je ons in de Linker bovenkamer.

Op aanraden van de organisatieveranderaars van KeytoeY hebben wij laatst een ‘candy night’ georganiseerd. Dit klinkt een stuk vunziger dan het daadwerkelijk is, geen zorgen, we hebben onder genot van een hapje en een drankje samen op de muur geschreven wie wij zijn, wat wij bijdragen en wat ons daarin op onze eigen wijze uniek maakt. Dat was niet alleen heel leuk om te doen, en daarmee een absolute aanrader, het heeft ons ook gebracht tot allemaal nieuwe plannen en ideeën. Zo verzorgen wij straks ook Polderpost, zaaien en oogsten we samen met onze Graag geziene gasten en hebben we eens op een rij gezet wat wij allemaal ‘groen doen‘.

Dus… organiseer ook eens een candy night! Je bent van harte welkom in onze Linker bovenkamer en de mannen van KeytoeY willen je desgewenst een handje helpen met snoepgoed strooien.