‘Dreamy’ kunst op een droom locatie

We hebben een droom locatie! De dromerige voorjaarsexpositie van Mary Verloop siert de biobased wanden van onze locatie de komende 2 maanden. Mary’s scherpe oog voor natuur brengt je op onze buitenlocatie nóg meer in contact met buiten.

Mary exposeerde hier in het najaar al met ‘The Fall in Love‘. Onder meer herfstige paddenstoelen, een zacht donsveertje en een heerlijk trage slak speelden toen de hoofdrol. In ‘Dreamy’ springen de zomerse kleuren direct in het oog. De reportage toont haarscherp waar het om draait en is zacht voor alles daaromheen. Prachtige contrasten die een zomers vrolijke en romantische sfeer meebrengen.

Het was nog even een puzzel want de werken zijn groot en zwaar: Mary heeft zelfs de lijsten op de werken afgestemd. Alles is in harmonie. Nu ieder werk zijn mooiste plek in de boerderij heeft gevonden, is het een prachtig geheel.

‘Eigengereid-Mary-schilderwerk’ combineren met foto’s, dat was het startschot om verschillende creatieve processen te combineren en te gaan exposeren. De mooie resultaten delen met de wereld, met mensen die ook hun leven authentiek willen leven en dat tot uiting willen laten komen in hun leefomgeving. Met die ambitie is Mary de puurheid van het detail in de natuur gaan vastleggen. De kunst in de natuur naar binnen brengen. Dit heeft geresulteerd in 2 foto-collectie’s  om bij weg te dromen. ‘The Fall in Love’en ‘Fotokunst Dreamy’. Je kan foto’s bij ons bekijken en je kunt ze bestellen via Mary’s webwinkel.