Kneuterig vakantienieuws

 

Middenin de vakantie een nieuwsbrief is geen goed idee. Of wel? Uitgelezen kans om met de benen omhoog, een kopje goede koffie in de hand en een zonnetje in de lucht eens even lekker De Polderin te duiken!

 

Adempauze

Wij doen immers hetzelfde. Een weekje rust na een periode vol mooie heidagen, vergadersessies, teambuilding, coaching en gezellige evenementen op onze locatie. Er wordt sociaal ingehaald! We merken dat het heerlijk is om weer samen te kunnen zijn en leuke dingen te doen. En dat staat nu dan ook centraal hier bij De Polderij. Geen vergadering of bijeenkomst zonder een leuke teamactiviteit, Bruisende borrel en/of een mooi diner ter afsluiting van het samenzijn.

In aanloop naar een feestelijk bruiloft seizoen, zitten wij dus ook een paar dagen met de benen omhoog. Om straks weer opgeladen mooie feesten en partijen op onze duurzame feestlocatie te verzorgen.

 

Bloemig

Zo’n trouwseizoen vraagt natuurlijk ook om een mooie tuin. Terwijl Groendoenerij hard werkt aan ons ecologisch tuinontwerp, stoppen wij alvast vrolijke bloembollen in de grond! Van onze imker, Wilko, hebben we een kleurrijk bloementafereel gekregen. Super blij mee, dank je wel Wilko! Ook zijn we de voormalige moestuin aan het inzaaien met eetbare bloemen. Want de moestuin wordt verplaatst… Hierover later meer. Wel behouden we sowieso ons rabarberlaantje – waar we al heerlijk van geoogst hebben – onze kruidenspiraal, muntveldjes, Vlaardbeien, bessenstruiken en alle eetbare bloemen!

Barbecue Breinkost

In de meivakantie vind je misschien wel ergens een momentje om de barbecue aan te steken. Tip: gooi er eens een kool op! Gegrilde witte kool met hazelnoten, groene appel en notenolie is werkelijk om je vingers bij af te likken! En kool bevat ook nog eens vitamine B6 – voor een positieve stemming. Wat wil je nog meer bij je barbecue?

 

Werken bij…

We blijven gewoon oproepen tot we onze Bedrijfsleider in spe hebben gevonden! Want we hebben nog steeds een hele leuke groene vacature openstaan… Nu de teststraten weer dicht gaan, kijken we uit naar een gastvrouw/-heer, kok(kin) die het mist om in de keuken te staan en mensen in de watten (zonder staafjes) te leggen. Dus…

 

Ben of ken je een gastheer, -vrouw, kokkin of kok met ambitie? Deel dan zeker onze vacature

Stuur door
Deel
Deel

 

Verfding

De expositie van Jo en Josie gaat als een trein! Dagelijks wordt naar de kleurrijke kunst gevraagd en inmiddels is het eerste werk verkocht! De gelukkige koopster woont in Friesland dus voor Jo en Josie – zij bezorgen hun kunst gewoon bij je thuis – staat een Noordelijke rit op het programma. Wil je ook graag bewonderen? Laat het ons even weten!