Eetbare tulpen 🌷

Wij hebben eetbare tulpen! En jij mag proeven Nederland <3 het hartje - Kwaitwel

 

Vergadertuin

Dit is het moment om te investeren in onze tuin! Joop is met recht de moestuinkoning van De Polderij. En Joyce en Tijm springen vrolijk bij. Onze vergadertuin staat er inmiddels prachtig bij. En dat is niet alleen te zien. Het is vooral ook te proeven!
 

Lekker lokaal

Ons doel is om straks zoveel mogelijk uit onze eigen, eetbare, tuin aan je te serveren. We hebben naast de moestuin nu ook een pompoenveld, een veld voor wortelgewassen, een rabarber- en kruidenlaan, natuurlijk onze kruidenspiraal, een tuinerwten tipi en we hebben boomspinazie… We zijn dus met veel enthousiasme lekker buiten bezig!

Eetbare tulpen

Helaas kunnen we je nu natuurlijk niet laten genieten van al dat lekkers. Gelukkig is er straks, in augustus tot zeker oktober, ook nog genoeg te oogsten! En in de tussentijd plukken we er zelf maar de vruchten van. Zo hebben we nu prachtige, handgrote, eetbare tulpen! En lekker dat ze zijn! Ze zijn vreselijk mooi kleurrijk door een salade en smaken fris, zoet, knapperig.
 

Proeven?

Nieuwsgierig geworden? Like en deel dit bericht. Wandel of fiets langs onze locatie. Én stuur ons een berichtje waarin je laat weten wanneer je in de buurt bent. Dan leggen wij een tulp voor je klaar op ons tuinhek.