Wat een week!

Met 2 giga grote groepen in huis hebben wij afgelopen week wel een kleine vuurdoop gehad. En nu weten we het zeker: wij zijn ook geschikt als evenementenlocatie!

Tom en Joyce hebben eerst samen met een makelaar uit Maassluis een gezelschap voor een woonwijk in aanbouw mogen ontvangen. Dit ‘ontmoet je buur(t)’ feest was uiterst gezellig. Te midden van de verschillende radiatoropties, werd er vrolijk geborreld en kennisgemaakt met elkaar en de te bouwen woningen. Uiteraard verzorgden wij de nodige breinsnacks. Van Rotterzwam en natuurvlees bitterballen met abrikozenketchup en krotenmosterd, tot oerlelijke dadels met geitenkaas en spek en meer traditionele Caprese spiesjes. Zodat er weloverwogen keuzes gemaakt konden worden over het soort huis, de badkameropties en natuurlijk de keukenindeling.

Samen met onze fantastische Rotterdamse koks Carlijn en Karin hebben wij krap 2 dagen later een zomers streekbuffet opgemaakt voor 50 enthousiaste gasten van Eneco.

Het buffet was om van te watertanden: abrikozen-rabarberkoek, romige spinazie-wittebonensoep, parelcouscoussalade met bieten, courgette-kruidensalade met bloemen uit eigen tuin, rozemarijn-polentataart, en nog zo veel meer… Na het buffet ging Karin onverstoorbaar door met happen voor bij de borrel, zoals watermeloenspiezen, doperwtenarrancini en riant belegde bruschetta’s.

En onze gasten? Die hadden in de tussentijd een unieke beleving met schapendrijven bovenaan de Waterweg! Een leuke samenwerking met Buiten Business en een super ervaring voor ons.