Cursusruimte voor EHBO’ers van stichting ‘Voetjes van de Vloer’

Vorig jaar hebben wij deelgenomen aan maatschappelijke beursvloer Match MVS! Met als gevolg dat wij 2 bijzonder mooie initiatieven aan, respectievelijk, een evenementenlocatie en een trainingsruimte mochten helpen.

In november vierde Present Maassluis hier haar 10-jarig jubileum. Een wervelende avond vol enthousiastelingen waarop zelfs een wensboom werd versierd. Op 18 mei organiseerde stichting Voetjes van de Vloer hier een herhalingsdag voor de EHBO vrijwilligers van hun disco avonden.

Heel leuk om terug te lezen op de website van Match MVS, met dank aan Wilma van Gerven – energieke kracht achter Stichting Voetjes van de Vloer:

“Dit vond plaats in de Polderij in Maassluis, een locatie voor vergaderingen, feesten en etentjes in een schitterende omgeving. Eigenaren Tom van Zwet en Joyce van Randwijk stelden voor deze dag een ruimte beschikbaar aan de stichting Voetjes van de Vloer in ruil voor advies over de aanschaf en gebruik van een AED en natuurlijk….. zelfgebakken ijzerkoekjes. “Een match met een goud randje”, aldus Wilma van Gerven van de stichting Voetjes van de Vloer.”

 

Heb jij in 2020 voor een bijzonder maatschappelijk of duurzaam initiatief van jouw stichting of vereniging een locatie nodig? Schrijf ons gerust eens aan, we stellen onze duurzame locatie graag af en toe open voor een goed initiatief!