20 maart 2018: opening De Polderij

Een nieuwe lente en een nieuw geluid

 

Pak je pen, streep en schrijf!

Streep op 25 januari door: ‘opening bijzondere locatie De Polderij’ en schrijf op 20 maart: ‘échte opening bijzondere locatie De Polderij’. Op 20 maart begint de lente en zoals Herman Gorter dichtte: ‘een nieuwe lente en een nieuw geluid’, zijn wij graag het nieuwe geluid van 2018. Op 20 maart 2018 is onze ecologische verbouwing echt afgerond en openen wij de deuren van De Polderij.

Zonder lintjes en wel gepaard met een megagaaf miniseminar. Rond het thema ‘vanuit je kern’ nemen wij je mee door alle ruimtes van De Polderij. Wij zijn vol energie in de weer met de concrete invulling van het programma. We beloven dat het een wonderlijke beleving wordt.

Dus: change the date want op 20 maart 2018 geven wij ons groots openingsfeest! Onder het genot van tongstrelende versnaperingen, bijzondere workshops en buitengewone mensen, maak je kennis met De Polderij. Wil je dit alles voor geen goud missen? Laat het ons weten, je bent welkom op uitnodiging!

 

 

13 comment on “20 maart 2018: opening De Polderij

 1. Ik kom (natuurlijk) heel graag jullie eindresultaat bewonderen!

 2. De grand-opening gaan we zeker niet missen! Ik kijk er naar uit! Success met de resterende werken en voorbereidingen tot dan. Groetjes, Zoran

 3. lieve mensen, we komen graag alles bewonderen. Zodra het tijdstip bekend is, laat het weten. Dan reserveren we direct een plekje in onze agenda!
  Succes met alles. We volgen het op de voet,
  Erik en Ria

  1. Lieve Ria en Eric, Wat leuk! We werken hard aan een te gek programma en sturen spoedig een Save the Date.

 4. Wat een mooi initiatief vanuit jullie hart Joyce en Tom. Ik kom graag kijken.

 5. Hi Joyce, volg al jullie updates hoor. Super gaaf waar jullie mee bezig zijn. Lijkt me leuk om te komen!

Reacties niet toegestaan.