Ode aan de vrouwelijke natuur

 
“Het spannende om op zo’n wit vlak iets op te zetten blijft een uitdaging.” Corrie Nuijen-Bloem schildert al haar hele leven. Natuur, de mens, en de vrouw in het bijzonder.

 


 

Natuur van vrouw zijn

Voor ons is de expositie van Corrie een stapje buiten de natuurkunst die onze locatie doorgaans exposeert. Hoewel, de mens is – hoezeer we dat soms lijken te ontkennen – ook onderdeel van de natuur. Niet te versmaden de menselijke natuur: wat betekent het om mens te zijn? Corrie brengt met haar expositie een ode aan de natuur van het vrouw zijn.

Bezichtigen?

De kunstexpositie van Corrie is te bezichtigen tot eind augustus. Stem je bezoek op onze expositielocatie wel even af in verband met aanwezigheid van andere gasten in onze vergaderruimtes.

Corrie Nuijen-Bloem: “In mijn hele leven is creativiteit de rode draad, de crea-moeder op school, in het poppenatelier van het Fort als vrijwilliger, daar heb ik de koppen van het kabinet de Geer mogen maken en wandschilderingen. Ook in mijn laatste werk schilderde ik met dementerenden, hoe gaaf als er kaarten van gedrukt werden of als er een expositie was van hun werk, geweldig!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *