Facilitator in ’t zonnetje

Zoek je een trainer, coach of dagvoorzitter? Stop met zoeken! Wij hebben als full service vergaderlocatie een tof netwerk met geweldige facilitatoren. Om dit netwerk wat meer in de kijker te spelen, zetten wij iedere maand een facilitator in het zonnetje. 

En deze maand zijn het er gelijk 2: Rick van der Kleij en Robert Daverschot waren prompt na elkaar  te gast op De Polderij en blijken elkaar te kennen. De dagvoorzitters kennen elkaar vanuit een kennisnetwerk waarin zij elkaar (en anderen) scherp houden. Hoe mooi om deze 2 talentvolle dagvoorzitters samen vast te leggen!

Robert Daverschot (in het wit) heeft een achtergrond in de vergader- en hospitality branche. Volgens Robert verklaart deze achtergrond zijn antenne voor sfeer en energie. In zijn rol als Hotel Manager bij citizenM Amsterdam Airport verwelkomde hij gasten van over de hele wereld. Hij vindt oog voor detail, focus op inhoud en doelgerichtheid belangrijk, al in het voortraject van je event. Robert zorgt dat je je, zowel op het podium als in het publiek, snel op je gemak voelt.

Rick van der Kleij (in het blauw) is begonnen als debatleider en heeft zich ontpopt tot een maatschappelijk betrokken dagvoorzitter. In 2013 uitgeroepen tot meest talentvolle dagvoorzitter, onderscheidt Rick zich met oprechte interesse in wat speelt. Rick brengt hiermee een diepere laag aan in jouw event.