Feestdagen

Donkere en kortere dagen met gezellige avonden bij kaarslicht. Vallende herfstbladeren in de mooiste kleuren. Mistige ochtenden die langzaam optrekken bij de laatste zonnestralen van het jaar. Frisse avonden die vragen om verwarming rond een knus haardvuur. Familie, vrienden, lekker eten, Hollandse gezelligheid. Het is alweer bijna december… Zin in een feestje? 

 

Vier het op onze feestlocatie samen met tot 119 collega’s. Waar je aan moet denken?

 

Pakjesavond (of -middag)

Doen jullie aan Sinterklaas? Surprises en chocoladeletters voor collega’s? Of pietengym en cadeautjes voor alle kinderen? Wij leggen jullie graag in de watten met echte koffie en thee uit onze espressomachine, uiteraard gepaard met Sinterklaasgoed! Wij denken graag mee in duurzame Sintcadeaus, zoals boter- of chocoladeletters van onze zorgbakker.

 

Kerstavond

Een kookworkshop of proeverij op onze locatie. Een Kerstborrel met huisgemaakte en verrassende hapjes. Een mooi decemberdiner aan lange tafels of een ‘walking dinner’ met kleine hapjes voor veel mensen. Hoe ziet jullie Kerstviering eruit? Deel jullie wensen en wij denken mee!
 

Nieuwjaarsontbijt

Het nieuwe jaar samen beginnen met een (champagne) ontbijt of een gezellige nieuwjaarsborrel. Wij bruisen van de ideeën voor een vliegende start in 2020!