Fotolocatie

In reactie op ‘gratis’ gebruik van onze locatie in verband met corona, werden wij benaderd door Nienke. Met haar bedrijf, Unienk, zocht zij een fotolocatie om stockfoto’s te maken voor bedrijven die nu geen content hebben om te plaatsen.

Stockfoto’s
Dat zijn van die foto’s die eigenlijk iedereen kan gebruiken op zijn of haar website. Bij teksten worden vaak ondersteunende, sfeerbepalende foto’s geplaatst. Het voordeel is dat je snel een passende foto kiest en hiervoor niet zelf een fotograaf op pad hoeft te sturen. Het is dus sneller en goedkoper voor ondernemers.

Leuke spulletjes

Nienke is eerst langs de kringloop gegaan voor prullaria. Ook heeft zij taartjes ‘geleend’ van de bakker, droogbloemen van de bloemist, etc. Wij mochten helpen door De Polderij een dag beschikbaar te stellen. We zijn blijkbaar een geschikte fotolocatie omdat we rijkelijk lichtinval hebben (en natuurlijk hele toffe tweedehands meubels!).

Sociaal en/of duurzaam

Omdat wij onze deuren tot 1 juni openstellen voor bij voorkeur groene en sociale initiatieven, hebben we voorgesteld om de foto’s te maken voor sociale en/of duurzame ondernemers. Daar hebben de dames een gaaf idee voor uitgewerkt:

Al onze volgers met een duurzame (groene en/of sociale) onderneming krijgen 15% korting op te gekke stockfoto’s. Je kan ons een berichtje sturen voor de code die je kunt gebruiken op ‘Picture your Story‘.