Nee! Wij verhuren geen zaaltjes!

Van meet af aan staan een paar dingen vast bij De Polderij, waaronder ons full-service concept. Wat houdt dat precies in?

 

Onze missie: ‘De Polderij geeft de ruimte om vanuit de kern te werken.‘ Hebben we vertaald in 4 kernwaarden: groen, authentiek, doeltreffend en persoonlijk. Deze 4 kernwaarden zijn de aderen, of de wortels van De Polderij. Samen vormen zij het full-service concept dat wij zo graag neerzetten.

 

Je hélèmaal op de Inhoud concentreren. Wat ons betreft dé reden om jou in De Polderij te ontvangen. Dan zorgen wij…

Geplaatst door De Polderij op Dinsdag 8 september 2020

Dat betekent dat wij graag meer verzorgen dan alleen een vergaderruimte. Daarom – het spijt ons als dit wat ‘snobistisch’ overkomt – gaan onze nekharen overeind staan als mensen ons bellen met de vraag of wij “nog een zaaltje te huur hebben”. Nee! Wij verhuren geen zaaltjes! We faciliteren graag ‘beleving’.

 

Beleving

Vanaf het moment dat je met een gastvrij ontvangst waarbij we oprecht benieuwd zijn hoe het met je gaat. Zorgen we gedurende de dag voor een totaalbeleving met een ruimte die helemaal voldoet aan je verwachtingen (en stiekem hopen we daarboven!), voedzame Breinkost zodat je jouw collega’s de hele dag kunt verrassen met bijzonder scherpzinnige opmerkingen en een enorme boost van moeder natuur om tot optimale samenwerking en creativiteit te komen. Zeggen we je graag geïnspireerd, opgeladen en vrij van stress gedag, om je de volgende keer weer te mogen verassen op onze full-service vergaderlocatie.