In de herfstzon: de aftermovie!

Stel, je hebt een te gek event gehad op onze groene evenementenlocatie. Dat wil je natuurlijk met de hele wereld delen! Of in ieder geval met de aanwezigen, je collega’s en je relaties. Dus je zet een leuke post op social media, plaatst een berichtje op jullie website en besteedt er nog een keer aandacht aan in jullie nieuwsbrief. En dan is het eigenlijk zo weer voorbij…  Of niet?

Aftermovie

Van de zomer ontvingen wij Forever Plants Group hier samen met KeyToe. En zij deden iets wat wij een heel tof idee vinden en dus graag even in ’t herfstzonnetje zetten! Zij filmden hun event en monteerden de beelden in een prikkelende ‘aftermovie’. Daarmee heb je een mooi visueel aandenken te pakken van jouw evenement met een sfeerimpressie van hoe die dag verliep. Een mooi cadeau aan jouw gasten, aan jezelf en aan relatie’s. Of een te gekke impressie voor nieuwe collega’s.

 

Hoe dan?

Samen met de filmmakers stem je van tevoren af wat de highlights van jouw dag zijn. Gedurende de dag kijken de filmmakers kritisch mee naar wat te gek is en absoluut niet mag ontbreken in jouw film.  Je bepaalt zelf hoe simpel of uitgebreid
de film mag worden. De filmmakers maken hem volledig op maat jouw wensen en jij beleeft jouw event zo vaak opnieuw als je zelf wilt!

 

Voorbeeld

Hier kan je de film van de ‘Improvement Day’ van Forever Plants Group zien!