Ook wij sluizen door!

Ruim 1,5 jaar heeft de ecologische verbouwing van onze boerderij tot groene vergaderlocatie geduurd. Tijd zat om ook op een duurzame manier meubels te verzamelen. Wij hebben in die tijd dus heel Nederland rondgetoerd op zoek naar bijzonder tweedehands meubilair. 

Bijna alles tweedehands

Onze gasten vragen geregeld waar wij toch al die toffe meubels vandaan hebben. Nou, overal dus! Er wordt zo veel weggedaan wat echt nog in perfecte staat is. Daar hebben wij heel dankbaar gebruik van gemaakt.

Opslag

Omdat De Polderij nog niet af was, hebben Tom en Joyce de helft van de benedenverdieping van hun woonhuis gebruikt als opslag voor alle meubels die zij verzamelden. Nu we ruim een half jaar open zijn, stonden in deze ruimte nog steeds aardig wat meubels die wij uiteindelijk niet hebben gebruikt.

De Doorsluizer

Toen wij een tijdje geleden in contact kwamen met De Doorsluizer, werkte hun enthousiasme zo aanstekelijk dat wij besloten om de verzamelde meubels die we niet kwijt kunnen in De Polderij te schenken aan deze Maassluise ondernemers. En zie hier, onze meubels in de verkoop! Krijgen ze weer een tweede leven 🙂

Vind je ze leuk? Wees er snel bij want er zijn al een hoop Polderij meubels verkocht!