Het najaar is verliefd!

1 met de natuur, dat is Mary Verloop al 25 jaar wanneer zij adembenemend beeldmateriaal maakt van de natuur in alle seizoenen. Mary is de 4de exposant in het groeiend portfolio met natuurkunst exposities op onze groene vergaderlocatie. Omdat alleen al kijken naar een plaatje van groen zorgt voor creativiteit, samenwerken en ontspanning. Deze elementen vind je ook in Mary’s ‘The Fall in Love’. Met haar liefde voor het najaar legt zij de natuur in beweging en verstilling tot in detail vast.

Mary’s liefde voor puurheid komt duidelijk tot uiting in haar detailfotografie. Als coach helpt zij je bovendien puurheid ontdekken en kiezen voor jezelf, zoals zij heeft gedaan. Ook neemt ze je graag mee de natuur in. Wil je temidden van Mary’s fotokunst door haar gecoacht worden? Dat kan: Mary ontvangt je gewoon in onze coachruimte.

‘The Fall in Love’ hangt nog tot half januari, waarna zij in maart nog een keer terugkomt met haar voorjaarsexpo.

‘Eigengereid-Mary-schilderwerk’ combineren met foto’s, dat was het startschot om verschillende creatieve processen te combineren en te gaan exposeren. De mooie resultaten delen met de wereld, met mensen die ook hun leven authentiek willen leven en dat tot uiting willen laten komen in hun leefomgeving. Met die ambitie is Mary de puurheid van het detail in de natuur gaan vastleggen. De kunst in de natuur naar binnen brengen. Dit heeft geresulteerd in 2 foto-collectie’s  om bij weg te dromen. ‘The Fall in Love’en ‘Fotokunst Dreamy’. Je kan foto’s bij ons bekijken en je kunt ze bestellen via Mary’s webwinkel.