Snufje erbij, op De Polderij

We hebben een nieuw snufje: een ‘conference cam’. Zodat je bij (on)voorziene omstandigheden vanuit huis gewoon kunt mee vergaderen, brainstormen en trainen met jouw collega’s op De Polderij.  

 
 

Wij presenteren…

Een hybride vergadering met dank aan onze video-vergadertoepassing. Met goede audio (zonder echo of ruis!) en scherpe video. De camera toont een grote hoek en je kunt haar op afstand bedienen (bewegen, in- en uitzoomen) en zo al je collega’s in beeld brengen en houden.

 

Huren? Ben je mal!

Zoals je van ons gewend bent (full-service!) staat ons video-vergadersnufje gewoon voor jou ter beschikking. We functioneren graag als hybride vergaderlocatie, zeker nu we met de 1.5 meter regels minder mensen op onze locatie kunnen ontvangen. Geef het wel even aan van tevoren, met oog op eventuele andere gebruikers.

 

Makkelijk als taart

Onze nieuwe aanwinst is lekker makkelijk in gebruik. Kom je er toch niet helemaal uit? We zijn er graag om je te helpen.

 

Breinkost voor thuis

Voor de thuiswerkers: klik ook even door naar onze nieuwspagina met ‘Breinkost voor thuis’. Zo kan je vanuit huis ook helemaal in de sfeer – en in optimale hersenconditie – deelnemen aan de bijeenkomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *