December in De Polderij

 

De Sint is de deur nog maar net uit. En op onze feestlocatie zijn we alweer in decembersferen. We zijn helemaal klaar voor de Kerstborrel, het Kerstdiner, en natuurlijk straks de jaarafsluiting en de Nieuwjaarstoast. 

 

Kerstborrel

Onze agenda is deze maanden vrolijk gevuld met teamdagen en bedrijfsuitjes. In onze strategische Linker bovenkamer worden de jaarcijfers gepresenteerd en plannen uitgewerkt voor 2024. In brainstormruimte ‘de Rechter bovenkamer‘ ontstaan frisse ideeën voor het nieuwe jaar. Dit alles gaat natuurlijk gepaard met gezellige bedrijfsborrels, Kerstdiners en activiteiten om 2023 feestelijk met elkaar af te sluiten. En dan in januari onder het genot van een hapje en een drankje 2024 goed te beginnen! We vieren de winter met veel groen, lichtjes en natuurlijk de lekkerste Breinkost.

Geen stoofperen?

We serveren dit jaar geen stoofperen. Daar hebben we inmiddels een kilo of 50 van verwerkt. Speciaal voor de lokale Kerstpakketten van Shark Boxes vulden wij 120 potjes met witte stoofperen. Ze zijn heerlijk geworden! Van het vocht dat over is, hebben wij witte glühwein gemaakt. Wat ons betreft wordt het dus een witte Kerst 🎄 Je begrijpt dat we wel even onze buikjes vol hebben van stoofpeertjes (en glühwein!). Dus zijn we overgestapt op huisgemaakte Chai. Je bestelt jouw Chai Tea, Chai Latte of Dirty Chai Latte bij ons aan de bar. Enne, de witte stoofpeertjes zijn nog wel in ons winkeltje te koop.