Jan Huygen in de ton

We hebben toch zoiets tofs ontdekt! Vlakbij onze locatie zit een brocante boerderij waar je zo’n beetje alles kunt vinden: tweede-, derde-, of vierdehands, of helemaal handgemaakt, alles is even bijzonder.  

25 jaar verzamelwoede

Aleide en Frans bewonen een prachtige boerderij aan de Zuidbuurt sinds 1993. Waar Frans geregeld in het buitenland te vinden is om de mooiste spullen op te halen, maakt Aleide van alles op de boerderij. ‘Het begon ooit met een enkele houten ton, maar al snel groeide het uit tot een groothandel in brocante.’

 

 

Van krat tot kroonluchter

Bij Aleide en Frans kan je 7 dagen per week terecht voor (tuin)meubels, woondecoratie, brocante, lampen, textiel, curiosa, en nog veel meer.

Jan Huygen in De Polderij

Wat wij hebben gevonden? 2 prachtige vazen, een oude kolenkit (bij ons in gebruik als paraplubak), 2 houten picknicktafels, bijzonder bindtouw (cadeautje van Aleide) en een klassiek tuinsetje met gietijzeren onderstel.

Wandelafstand

Voor, tijdens of na je vergaderdag nog even snuisterijen ophalen? Jan Huygen in de Ton vind je op wandelafstand van De Polderij. Niet aan te raden – je kan zo weinig mee terug nemen te voet!