Detailnatuur aan de muur

Na 2 heerlijk levendig abstracte maanden tussen de kunst van Conny Sinterniklaas op onze locatie, vertoeven onze gasten nu in rust tussen de details van Anneke van Egmond. We hebben weer een nieuwe expositie en zijn er blij mee! 

 
Wat boffen wij toch met al dat kunstige natuurschoon aan onze muren. De expositie van Anneke staat in het teken van alles wat met natuur te maken heeft. Van exorbitant grote bloemknoppen, tot vrolijke varkenssnoeten. Stuk voor stuk kleurrijke werken die met veel aandacht voor detail op het doek zijn gezet.
 
Dit oog voor detail uit zich niet alleen in haar kunst: Anneke heeft haar expositie op onze locatie van tevoren helemaal uitgedacht. Aangenaam verrast waren wij met deze nauwgezette voorbereiding. Anneke heeft uitgedacht in welke ruimte welke kleuren het beste passen, welke werken mooi combineren en hoe het werk moest worden opgehangen. En met succes. Kom het geheel gerust een bewonderen!

expositie locatie

Anneke van Egmond: “Met mijn schilderijen wil ik laten zien hoe mooi de natuur is. Of het nu gaat om een bloem, een landschap of een dier, alles is even uniek. Het hart van een bloem zit zo ingenieus in elkaar, teer en fragiel, maar tegelijkertijd sterk en fascinerend mooi. Die speciale lichtinval in het bos waardoor alles er ineens nog mooier uit komt te zien. Sneeuw die als een deken over de natuur ligt, wat een serene rust uitstraalt. Varkens die altijd vrolijk kijken, je krijgt spontaan een glimlach op je gezicht. Een vergezicht waar je even stil van wordt. Geniet van al dit moois op deze prachtige locatie.”