Breinkost in de maak – het Polderbroodje

Een te gek project van Elke Willems: het ontstaan van een Polderbroodje (-: 

Middag maaltje

Een dag effectief vergaderen vraagt ook om goed eten, drinken en het liefst een beetje beweging. Op onze locatie in het groen (bewegingsvrijheid all over!) serveren wij voor de lunch zowel een uitgebreid Middag maal (een Breinkost buffet met soep, quiche, salade, ambachtelijk brood, lokaal beleg, sap en zuivel) als een eenvoudiger Middag maaltje. Ons Middag maaltje bestaat uit diverse broodjes, wraps en sandwiches. Eveneens lokaal belegd en gepaard met seizoensgebonden soep. Ideaal als je wat minder tijd hebt en toch een productieve middag wilt beleven!

Breinkost

Ja want hoe zit het dan met de Breinkost bij zo’n broodjeslunch? Nou… die stoppen we er gewoon tussen! Zo is rood vlees goed voor zuurstof naar je brein, draagt vette vis bij aan je waarnemingsvermogen, is kaas goed voor je concentratie, eet je groene bladgroenten voor een gezond verstand en bovendien zorgen volkorenproducten voor nieuwe energie!

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de biologische en lokale lunches op onze vergaderlocatie hoog te houden, hebben we een uitgebreide instructie voor het beleggen van een echt Polderbroodje. Nu leek het 1 van onze geliefde Polderaars een goed idee om eens vast te leggen hoe zo’n broodje in de maak gaat. Elke Willems bracht het in beeld! Ben jij ook benieuwd hoe wij zo’n broodje beleggen? Of wil je gewoon een tof filmpje zien? Zie hier: