Ad in de zon!

6 doelgerichte ruimtes in onze locatie helpen jouw vergadering of bijeenkomst tot een succes maken. Net als onze culinaire Breinkost onderbrekingen. Ons concept is compleet met een facilitator die je helpt jouw doel te bereiken. Als full service vergaderlocatie hebben wij dus een tof netwerk met professionals die jou verder kunnen helpen. Met regelmaat zetten wij zo’n facilitator in het zonnetje. 

Op hele korte termijn vlogen wij Ad van Roosmalen in voor een organisatieontwikkelingstraject. Wij belden Ad op vrijdag en maandagochtend 8 uur  stond hij klaar om een team te begeleiden. Dit deed Ad met zoveel rust, geduld en bagage, dat het team hem na afloop heeft gevraagd om de hele interne organisatie te begeleiden. Wij mochten beide trajecten hier in De Polderij faciliteren en hebben met veel bewondering het groepsproces gadegeslagen. Ad, we werpen je de spotlights in!

Wat doet Ad?

Ad helpt teams en organisaties die, zoals hij het noemt, ‘zelf de organisatie ontwikkelen’. Hij is er namelijk van overtuigd dat elk team en elke organisatie zelf in staat is haar visie en doelstellingen waar te maken. De weg om er te komen, het ‘hoe’, daar helpt hij bij. Door de capaciteiten te ontwikkelen om te werken en succesvol te zijn met verandering.

 

Genuine Contact

Ad werkt volgens de participatieve aanpak van Genuine Contact™. De aanpak is praktisch, participatief en holistisch en haalt het maximale uit een groep of organisatie met eenvoudige kaders en tools. Juist de eenvoud van de werkwijze maakt het mogelijk te werken met zeer complexe problemen en uitdagingen. Wat Ad heel goed doet is dat hij, ook bij een eenmalige bijeenkomst, veel investeert in een goede voorbereiding en de verankering van de uitkomsten.