Lachen in ’t zonnetje!

6 doelgerichte ruimtes in onze locatie helpen jouw vergadering of bijeenkomst tot een succes maken. Net als onze culinaire Breinkost onderbrekingen. Ons concept is compleet met een facilitator die je helpt jouw doel te bereiken. Als full service vergaderlocatie hebben wij dus een tof netwerk met professionals die jou verder kunnen helpen. Met regelmaat zetten wij zo’n facilitator in het zonnetje. 

Lachen is gezond!

Met deze reden maakt Bente Adriaens van GetTheLaughFlow mensen aan het lachen.

We waren net een paar weken open toen 1 van onze gasten Bente uitnodigde voor een lachworkshop hier op De Polderij. Door de open ramen van de Rechter bovenkamer werd ons al snel duidelijk dat deze dame in staat is om mensen aan het lachen te maken. Bente maakt mensen met enorm veel enthousiasme aan het lachen (of mopperen) en dat werkt aanstekelijk. Kort na deze humoristische middag hoorden wij dat zij met haar lachworkshop niet alleen dit team, maar vrijwel het hele bedrijf aan het lachen mocht maken.

Lachen

Waarom is lachen gezond? Lachen met elkaar is inspannend en tegelijkertijd brengt het ontspanning. Van lachen wordt je vrolijker en zelfs een neplach helpt: je houdt je hersenen gewoon voor de gek! Bente’s workshops zijn goed voor samenwerken, vertrouwen, communicatie en grenzen verleggen.

Bente aan het werk:

 

 

Leuk hè? Nog meer leuke workshops vind je op leukeworkshop.nl.