Wilko in de zon deze zomer!

In de zomermaanden worden wij fervent bezocht door Wilko, onze imker. Wilko heeft 2 grote liefdes, waarvan er eentje deels op ons erf staat: zijn bijen. Tijd om Wilko eens in het zonnetje te zetten!

Als imker verzorgt Wilko zijn bijenvolken liefdevol, zodat zij kunnen groeien en floreren. Hij imkert op een zo natuurlijk mogelijk manier en vertelt hier graag over. Wilko deelt zijn kennis, ervaring en passie via natuureducatie, workshops en team(building)uitjes. Hij nodigt je graag uit in de fascinerende wereld van de bij en andere bestuivers (van wilde bij, tot hommel, wesp, kever, vlinder en (zweef)vlieg). Lijkt dit je leuk? In samenwerking met Wilko verzorgen wij hier op locatie een proeverij ‘Honing happen‘ en een mini-workshop: ‘Bijen bijles‘.

Ook vind je Wilko geregeld op lokale markten, waar hij honing, jam, chutney, bijenwas en -kaarsen, -zalf en -balsem verkoopt. In het winkeltje naast de ingang van onze locatie vind je de honing van Wilko, van eigen erf: “Een zoete beleving, natuurlijk gezond.”

Wilko: “Ik heb mijn passie voor natuur, flora&fauna en biodiversiteit hervonden en wil deze passie graag delen met anderen met als ultiem doel een betere wereld te creëren voor zowel mens als dier.”