Combideal!

Wist je al, dat wij op steenworp afstand ook een maatschappelijke locatie voor jouw overnachting hebben? Speciaal voor groepen die 2 of meer dagen bij ons aan de slag gaan, voor de trainer die van ver komt, voor na een bruiloft op onze trouwlocatie, of als je gewoon geen genoeg kan krijgen van jouw teamevent!

 

Delta Hotel Vlaardingen

In het verlengde van onze duurzame vergaderlocatie vind je, pal aan de Nieuwe Waterweg, het nautische Delta Hotel. Op deze maatschappelijke locatie kruip je goed verzorgd onder de wol met een fabelachtig uitzicht op de zonsondergang. Voor ons is het Delta Hotel de ideale samenwerkingspartner. Omdat zij ook werken met lokale producten en gebruik maken van zonne-energie. En omdat zij een pro-divers personeelsbestand met 15 nationaliteiten hebben – waarbij volop ruimte is voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mooie video hebben zij opgenomen na nominatie voor de MVO-troffee van het sociaal economisch netwerk (SEN):

 

 

Combideal

Dus als je op zoekt bent naar een duurzame locatie voor jouw tweedaagse, driedaagse of meerdaagse bijeenkomst, maken wij jouw beleving compleet met een maatschappelijke locatie voor de overnachting. We hebben hiervoor een zogenaamde ‘combideal’ met het Delta Hotel. Waarmee je het hele jaar door voor een mooi tarief bij ons en bij het Delta Hotel terecht kunt. Lokale partner de Vlaardingse Taxi Centrale draagt graag een steentje bij in het vervoer. Zelf rijden, de metro of (huur)fiets pakken kan natuurlijk ook, het is een ritje van 6 km.

 

 

Slaap jij binnenkort in 1 van deze kamers met uitzicht op het Scheur? Vraag ons naar de combideal en we maken een offerte voor je op.