Dat is fijn, een Hoekse lijn!

Yes! Hij rijdt! De Hoekse metrolijn is af en in gebruik. En daar zijn wij blij mee want nu is onze duurzame locatie ook voor de duurzame reiziger goed bereikbaar.  

Even wachten nog…

De herinrichting van de Hoekse lijn als metrolijn heeft uiteindelijk 2 jaar geduurd. Ja, Tom heeft bij de opstart van het project nog geholpen bij de werkvoorbereiding van de stations. In verband met het veiligheidssysteem heeft de heropening van de rails wat langer op zich laten wachten (Tom neemt overigens geen enkele verantwoordelijkheid voor de vertraging 😉 ). En nu rijdt hij dan toch.

Vanuit Rotterdam CS (ook een bouwwerk met hulp van Tom) zit je in ruim 20 minuten in Maassluis. Zo kan iedere Rotterdammer nu helemaal duurzaam vergaderen, op steenworp afstand en middenin het groen. Fijn hè?

Station Maassluis

In Maassluis is het even opletten want we hebben wel 3 metrostations! Vanaf Rotterdam, moet je de 1e hebben. Dan is het nog 11 minuten lopen vanaf station Maassluis Centrum naar De Polderij. Of je pakt de OV-fiets, dan ben je er in 5 minuten.