Kerst in de polder

Het is december en onze agenda staat vol met Kerstfeesten, Kerstborrels, eindejaars- en bedrijfsuitjes! Met trots maken wij bekend dat Voscon, winnaar van de prijs voor MVO Ondernemer 2018, hier het jaar afsluit met een Stampend stampotdiner. Ook gaat een groep in de leer bij onze natuurkok al Happend hapjes maken: kookles en feestelijke borrel in 1! Je begrijpt het al, de hoogste tijd om onze feestlocatie in een groen decemberjasje te steken!

Een bos versiering

Tom en Joyce zijn in het bos op zoek gegaan naar grillige takken en kleurrijke bladeren. Marjo bracht armenvol groen snoeiafval en winterse besjes mee. Onze plantenman leverde 2 kamerdennen en 6 bontgekleurde amaryllissen. Met een knus gezelschap familie en vrienden zijn wij vervolgens onder het genot van warme dranken en een smaakvolle appelkruimel cheesecake aan de slag gegaan.

Groene feestlocatie

Omgekeerde bomen, groene takkenbossen, Herfstige boeketten, lieflijke (LED)lampjes, en glazen Kerstballen eigenhandig gevuld met besjes, takjes en blaadjes. Jee, wat is het hier enorm knus en gezellig. Wij zijn dus mega blij met het resultaat. En we laten het je graag zien! Dus ben je toevallig in de buurt? Wandel gerust even binnen bij ons winterse feestlocatie.

Niet in de buurt en wel nieuwsgierig? Hieronder een kijkje in onze Kerstkeuken.

2 comment on “Kerst in de polder

Reacties niet toegestaan.