Nieuwjaarsduik

Wij wensen jou 365 groene, bijzondere, inspirerende en doeltreffende dagen! Zelf duiken we ondertussen met een vliegende start in 2018 vol enthousiasme, nieuwsgierigheid en frisse energie 2019 in.  

2018

20 maart

Onze ‘grande opening’ en daarmee hét moment waarop onze droom een gedeelde beleving werd. We vinden het zo tof dat tijdens ons openingsseminar al onze ruimtes optimaal zijn gebruikt, dat wij hebben besloten hier vervolg aan te geven in 2019. Hou het in de gaten met De Polderin! (Nog niet ingeschreven? Het kan rechts van je, iets verder nog, ja daar!)

 

22 maart

Met bibberbenen (goed verstopt achter onze hoge bar), ontvingen wij onze eerste gasten voor een gezellige borrel. Een mooie eerste ervaring en gelukkig merkten alleen de experts op dat wij nog wat te leren hadden. Nogal wat gasten zijn dan ook teruggekomen na deze eerste borrel op De Polderij.

 

Via via

En zo ging het ook, via via kwamen er steeds meer mensen en de meeste gasten kwamen terug! We ontvingen groepen van 2 tot 120 personen, voor vergaderingen, trainingen, brainstorms of coachgesprekken, en voor diners, muziekspektakels of bijzondere workshops. Gasten die wekelijks terugkwamen, gasten die steeds langer bleven en gasten die het van de daken schreeuwden. Binnen een mum van tijd waren wij ervaren gastvrouw en -heer en hadden wij versterking nodig. In oktober kregen wij dan ook hulp en per november 2 nieuwe collega’s.

 

Tot 111

Onze 100ste groep ontvingen wij eind november en 2018 sloten wij af met 111 groepen, 2 duurzaamheidsprijzen en een hele berg nieuwe gasten, fans en vrienden.

2019

1 januari

Je begrijpt dat we er zin in hebben, in 2019. Want wat is het bijzonder om onze droom te leven en hier zoveel mensen blij mee te maken! En ja, we hebben ook nog plannen, hele leuke plannen.

 

Groen, groener, groenst

Zo verkennen wij de mogelijkheden om onze groene vergaderlocatie nog een paar stappen duurzamer te maken. We beginnen klein met slim koken, verwarmen en verlichten en we gaan van weinig waste naar zero waste (Joyce verslint momenteel het boek van de gezusters Kroon). Ook werken we toe naar onze eigen zonnepanelen.

 

Breinkost

Onze liefde voor lekker en goed eten en drinken valt op en steeds meer mensen willen bij ons dineren. Dat vinden wij leuk, al moet het wel bijzonder blijven. We ontwikkelen onze Breinkost dus verder en houden het graag exclusief.

 

Trouwen

We stappen zelf in het huwelijksbootje en zien dit als een mooie gelegenheid om De Polderij ook voor anderen open te stellen als bijzondere trouwlocatie. In 2019 kan je dus ook bij ons trouwen!

 

Van pluktuin tot voedselbos

De afgelopen 2 jaar hebben wij bijzonder enthousiaste mensen ontmoet die in het natuurgebied om De Polderij nog meer mooie dromen willen waarmaken. Wij onderzoeken samen met hen de mogelijkheden om het gebied te verrijken met een pluktuin en een voedselbos.

 

De Polderin

In 2019 nemen we je actief mee de polder in: we werken aan ons eigen terugkerende evenement en dit wordt enorm gaaf! (geef je hiernaast – nee hoger, nog wat hoger, ja daar, bovenaan de pagina – op als je er als de kippen bij wilt zijn!)

 

Kaas?

Hoe het nu zit met onze kaas? We houden je voorlopig nog even in spanning. In ieder geval wordt er in 2019 nog niet ‘gekaasd’. Wel hopen wij dit jaar of anders volgend jaar onze kaaskelder op te knappen, zodat Tom kan beginnen met experimenteren.

1 comment on “Nieuwjaarsduik

  1. Beste Tom,
    Wat ontzettend gaaf dat het jullie gelukt is je droom waar te maken.
    Heel veel succes met de uitvoering van jullie verdere dromen.
    Groetjes
    Annewilma

Reacties niet toegestaan.