‘Verfding’ in De Polderij

 

De kunst knalt van onze muren! Wat een adembenemende expositie stelden Jo en Josie met hun verfdingen samen, hier in De Polderij. 

 

Het ligt er dik op

De liefde tussen man en vrouw is zichtbaar in de kunst van dit levendige stel. Het ligt er ook letterlijk dik op: Jo en Josie werken met lagen en brengen veel structuur aan in hun schilderijen. Waardoor je een bijzonder gevoel van diepte ervaart. Je wordt als het ware in het schilderij gezogen!

Organisch

Het resultaat is een kleurrijk geheel met organische vormen en patronen. De kunst straalt een zekere lef uit, knalt letterlijk van de muur en siert toch vrijwel iedere ruimte van onze locatie door de rust van de vormen en patronen.

 

De interesse is groot. Zelden wordt er zo uitbundig naar de kunst aan onze muren gevraagd. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust bewonderen. Stem je bezoek wel even af in verband met aanwezigheid van andere gasten in onze vergaderruimtes.

 

2 comment on “‘Verfding’ in De Polderij

  1. Graag zou ik informatie willen ontvangen over het exposeren met mijn werk
    http://Www.olgatalsma.nl
    Bij abstract werk vind u schilderijen die zijn ontstaan met behulp van bladeren en andere natuurlijke materialen uit de natuur .

    Mvg. olga

    1. Hoi Olga, leuk dat je contact zoekt! We sturen je morgen een mail.

Reacties niet toegestaan.