Stilte na de storm

 

En dan is er rust. Helemaal niets. Stil. Lekker. Te stil? Nee hoor, we laden op!  

 

Stilte

Direct na het laatste feest hebben we 4 weken de deuren van onze locatie gesloten. Tom en Joyce zijn naar Frankrijk gereden. Heerlijk 2 weken op een veldje gestaan. Vanaf 15 augustus zijn we weer open. Daar hebben we veel zin in. Want het wordt weer anders, fris. We krijgen hulp, nieuwe energie, enthousiasme. Ook gaan we wat dingen aanpakken. Daarvoor houden we volgende week zelf nog een heidag op een leuke locatie (tips zijn altijd welkom)!

 

Storm

En dan nog even terug naar de storm. Want het was ons er 1! Een stevige storm. Een hevige storm. Een adembenemende storm. We beleefden 7 mooie feesten in 7 weken. Hebben volop gebarbecued, gepicknickt, versierd en gevierd op onze feestlocatie. Ook ontvingen we veel leuke gasten op onze vergaderlocatie. Die samen het schooljaar afsloten, de vakantieperiode voorbereidden, een bedrijfsuitje vierden of gewoon een doeltreffende brainstorm met elkaar hielden. We zijn ontzettend blij met ons team en trots op wat we hebben neer gezet. En onze gasten? Die denken er gelukkig net zo over (lees hier de reacties)!

Komkommertijd klusjes

Nu gebruiken we de komkommertijd nog even om te klussen: Joyce gaat mozaïeken, de ronde tafel van Boymans en Van Beuningen in een nieuw jasje steken.

 

Tom gaat aan de slag met de nieuwe schuur. De dakomlijsting is af, de ramen kunnen erin. En daarna kan het turf erop!

 

Joop werkt deze vakantie aan een kleinschaligere locatie. Hier kunnen de allerkleinsten straks bijeenkomen in het groen 😉

 

Groendoenerij is aan de tuin begonnen. Er ligt een prachtig tuinontwerp conform permacultuur. Met ruimte voor water, volop natuurlijke groei en bloei, en natuurlijk hier en daar een lief perceeltje in de vergadertuin.

 

Werken bij…

We zijn blij! Want na de zomer starten er 2 kanjers bij ons! We hebben nog een vacature voor schoonmaak en staan altijd open voor een leuk gesprek met een echte gastheer / gastvrouw. Hier vind je onze vacaturepagina.

Stuur door
Deel
Deel