Druk, druk, druk

 

Bruiloften, bedrijfsfeesten, zakelijke bijeenkomsten, trainingen, bedrijfsborrels, vergaderingen, teamuitjes, zakelijke diners (private dining) en afscheid. De agenda van onze locatie staat tot aan de zomer vol. En dat is maar goed ook: we hebben geen tijd om offertes op te maken 😉 

 

Nieuwe Polderaars

Toen we dachten dat het niet drukker kon worden… Werd dat het toch. Wat ontzettend gaaf allemaal! En ook een luxe probleem. Want we komen nog steeds handen tekort. Gelukkig hebben we het team Polderaars inmiddels behoorlijk kunnen uitbreiden.  Naast Suus, hebben we Amy en Lucy als versterking in de keuken gevonden. We hebben een kanjer van een stagiair opgeleid en nu komt Elise ons af en toe helpen. We hebben Karin met kilometers horeca-ervaring en ook Nathalie is alweer ruim een half jaar onderdeel van de familie. Werkelijk iedereen helpt een handje mee want onze imker Wilko springt bij met feesten en partijen. En zo tref je ook topgastheer Joop zo nu en dan weer in de bediening. En dan de grootste verrassing: high potential Ilse is onze nieuwe gastvrouw. Wat betekent dat we een nieuwe schoonmaakkracht zoeken. Onderaan dit bericht vind je onze vacatures.

 

Nieuwe tent

Het is ook niet zo gek dat het zo druk is. Want we hebben een nieuwe tent. En wat voor 1! Geen vlekje te zien op deze. En wat is ie mooi gespannen. Marjo heeft hem gelijk versierd, om het te vieren. En omdat we een bruiloft hadden 🙂

 

Nieuw terras

En toen dachten we, zo’n nieuwe tent vraagt om een nieuwe look. Dus we hebben ons terras vernieuwd. Brocante boerderij Jan Huygen in de Ton heeft geholpen. Alsmede Hofbrau München. Zoals bijna alles in De Polderij circulair is, geldt dit ook voor ons ‘nieuwe’ terras. Sfeervolle Franse en Duitse bistrotafeltjes sieren ons terras. De steigerhouten coronatafels krijgen een functie als teelttafel, hobbytafel en plantenstation.

 

Nieuwe schuur

Ook de nieuwe schuur vordert nu snel. Tom heeft helaas weinig tijd. Dat compenseert zijn vader Albert volledig. Daarbij krijgt hij geregeld hulp van goed gezinde vrienden. Het dak is inmiddels waterdicht en klaar voor begroeiing. Dan volgen de muren en dan gaat het hard.

Nieuwe expositie

De kunst van Daphne Verheijke siert nu onze muren. Daphne’s werk is geïnspireerd door de natuur. Haar werk is eerst abstract. Kijk langer en je neemt steeds realistischere elementen waar (impressionisme). Daphne werkt met natuurlijke materialen, waarbij zij haar eigen verf maakt. Wil je het werk van Daphne bewonderen? Dit kan tot eind augustus. Stem je bezoek even met ons af.

 

Nieuwe activiteiten

Zoveel mensen, zoveel wensen. Onze gasten brengen ons geregeld op nieuwe ideeën, activiteiten en leuke samenwerkingen. Zo ontdekten wij Janneke van Ruijven. Janneke is kruidengeneeskundige in opleiding. Zij organiseert vanuit Het Dwaalspoor onder meer wildpluk wandelingen. Waarbij je de kracht van de natuur fysiek kunt ervaren. Zij maakt onze Wilde workshop tot een verrassende en uitdagende teamactiviteit. Die naadloos aansluit bij onze culinaire locatie.

 

Nieuw menu

En zo worden wij ook culinair weer uitgedaagd. Met name de bruiloften vergroten onze scope. Joyce heeft haar bartender skills ontwikkelt en draait nu zo een cocktail voor je in elkaar. Daar moest natuurlijk op geoefend worden, Tom mocht proeven. Ook organiseerden wij een barbecue voor onze Polderaars en familie. Om ze in het zonnetje te zetten, om het kamado seizoen officieel te openen en om kennis te maken met 2 prachtige gezinnen. Dit was ook een uitgelezen kans voor een generale repetitie van de kamado gerechten voor de bruiloften en partijen. Het resultaat hebben we inmiddels ervaren: de eerste bruiloft was een groot succes. Wat een prachtige gerechten hebben de dames in de keuken neergezet. We zijn apetrots!

 

Nieuwe frequentie

Het is dus een beetje druk… Daarom komt De Polderin vanaf nu elke 6 weken.

 

Werken bij…

Ben of ken je een schoonmaakkracht, gastheer / gastvrouw, kok of bedrijfsleider? Deel dan zeker onze vacaturepagina.

Stuur door
Deel
Deel

 

Onze vacatures: