Hardlopen in het zonnetje

Voordat wij een teamuitje of workshop bij onze gasten aanbieden, testen we graag eerst zelf even. Zo werd Joyce gebeld door een enthousiaste Mindful Run Instructeur met interesse in onze locatie. Jeannette Molenaar nodigde Joyce van harte uit om een keer mee te rennen. Joyce zet Jeanette op haar beurt graag even in ons zonnetje. 

Joyce in de benen!

Want zonnig was het niet, tijdens Joyce’ eerste ervaring met Mindful Run. Sterker nog, er was storm en regen voorspeld. Gelukkig viel dit alles mee en zo ook het lopen. Heel leuk om eens op een andere, meer bewuste, manier hard te lopen.

Mindful Run

teamuitje workshopJeannette Moolenaar was zo enthousiast over Mindful Run dat zij besloot zelf instructeur te worden. Mindful Run zorgt voor verbinding, samen iets gezonds ondernemen, minder stress en meer energie. Het Mindful Run concept is gebaseerd op buiten bewegen, bewustwording (mindfulness) en ademhaling. In een 5-weekse cursus van 1,5 uur leer je de basis van looptechnieken en kom je in beweging met ondersteuning van yoga, mindfulness en ademhalingsoefeningen.

Jeannette biedt de cursus ook op maat aan, bijvoorbeeld in een eenmalige workshop hier op locatie.