Suzanne in de lentezon ğŸŒž

We leven in een bijzondere tijd. Zo is er vrolijk nieuw leven in ons midden – en tegelijkertijd missen we soms het leven hier, op De Polderij. Om het volgende moment ineens 3.400 Breinkost koeken te bakken! Door dik en dun is er een stabiele factor die ons door alle onstuimigheden heen helpt. De hoogste tijd om haar in ons zonnetje te zetten!

De keuken van San

Vorig jaar zomer kwam Suzanne bij ons in beeld. Zij kookt met De Keuken van San de sterren van de hemel Рen het zonnetje in huis. Met grote voorliefde voor alles uit de streek ̩n het seizoen, begrijpt zij helemaal wat wij hier neerzetten. Opgeleid op een biologische boerderij in Ierland, heeft zij een brede kennis op vlak van boerderijdieren, wild en het werken met lokale producten en vers uit eigen tuin. Bovendien is zij een stralende gastvrouw met een aanstekelijke passie voor eten.

Door dik en dun

Suzanne blijkt breed inzetbaar. Zij helpt ons door dik en dun. Rond de geboorte van Mare stond zij samen met Joop in De Polderij zodat Tom een paar papadagen kon genieten. Toen we in stille tijden onze ‘Hart-onder-de-Riem’-koeken mochten bakken, sprong Suus in de bres. En nu onze vergaderlocatie – alsmede trouwlocatie – weer opengaat, staat de eerste bruiloft weer op het programma. 3 keer raden wie er druk bezig is met de voorbereidingen voor een mooi streekdiner. Wij zijn dus heel blij met deze streekkok.

Nieuwsgierig naar De Keuken van San? Kom eens bij ons dineren, of vraag haar voor een feestelijk diner bij je thuis.