Honden aan de lijn a.j.b.

 

We zijn wat sip want 1 van onze kippetjes is gesneuveld. Na een langdurige lockdown in verband met de vogelgriep, scharrelde ons toompje alweer even vrolijk door de vergadertuin. Dit tafereel werd helaas bruut verstoord door een loslopende hond. Een poos geleden is haan Marshall al eens te grazen genomen. Dat liep na een bezoek aan de veearts gelukkig goed af. Voor kip Kato was de afloop niet zo gelukkig.
 

Honden aan de lijn a.j.b.

We waren al voorzichtig na de aanslag op Marshall. We hielden ons schapenhek zoveel mogelijk dicht om ‘ongenode gasten’ buiten te houden. Dat voelt dubbel want we heten graag iedereen welkom op onze vergaderboerderij. Bovendien horen honden eigenlijk aangelijnd te zijn tot in het natuurgebied bij ons achter. Maar ja, om iedereen daarop aan te spreken… We plaatsen nu wel een bordje, met een subtiel verzoek. Want we willen heel graag dat de kippetjes lekker kunnen blijven scharrelen rond onze buitenlocatie.

 

 

Eitjes

En… We gaan voor kuikentjes! De tijd is goed (viva la Lente!) om ons toompje weer wat aan te vullen. Nu wachten tot 1 van de dames na een – zeer terechte – staking binnenkort wat eitjes gaat leggen.

Ter nagedachtenis aan Kato, onze legkampioene Kuiken uit ei Emoji 🐣