De lekkerste streekproducten vind je hier!

Gasten van onze locatie weten inmiddels dat wij vrijwel al onze producten lokaal inkopen. Wij openen graag onze Breinkost buffetten met een ‘lokaal verhaal’ waarin we ook toelichten waar alles vandaan komt. 

Hoeve Avondrust

Toen Mirjam van Hoeve Avondrust ons vroeg om onze motivatie om bij haar in te kopen toe te lichten, hielpen wij deze goede buur natuurlijk graag een filmpje verder! Alles voor de streekproducten… Aan Joyce de eer:

 

Unieke smaken van Hoeve Avondrust

Joyce van Randwijk (De Polderij) neemt je mee naar haar favoriete streekproducten winkel: Hoeve Avondrust in #MiddenDelfland.Joyce hecht nl. aan goede, gezonde en lekkere voeding voor haar gezin en haar gasten! 🍏🍐🍇🍓🍒Dichtbij. Groen. Open.

Geplaatst door PUUUR Midden-Delfland op Vrijdag 22 november 2019

Streekproducten

Wij staan trots voor  de volle 100% achter onze streekproducten. Ja, hierdoor hebben wij wat meer inkooptijd nodig en horen wij graag tijdig met hoeveel je komt en of iemand nog dieetwensen heeft. En ja, doordat we heel versnipperd inkopen, zijn we te klein voor een (duurzame) groothandel en werken wij noodgedwongen met een retailer met groot biologisch assortiment. Kijk dus niet gek op als er een wit bestelbusje met zeker logo voor komt rijden. Hier staat tegenover dat je tijdens jouw vergaderbreaks echte, bijzondere, kwalitatief hoogwaardige producten met een verhaal op je bord krijgt!

Te gek is dat onze gasten zich naadloos aanpassen aan ons concept: 90% van de groepen die ons bezoekt komt uit de streek!