Samen delen

Enorm gezellig was het in onze Vuurplaats: na een middag intensief vergaderen, ontwikkelen en samenwerken in 1 van onze ruimtes, schoven onze gasten aan voor een ‘Hersen herstel samen delen diner’. Een hele mond vol en dat was het ook! 

Samen delen

Voor ons was het heel leuk om dit diner te verzorgen. Het samen opscheppen, vragen en doorgeven van grote schalen brengt een gezellige en dynamische sfeer met zich mee. Daarbij hadden we echte horeca-experts aan tafel dus voor ons ook een beproeving. De bourgondiërs wisten al het lekkers gelukkig goed te waarderen en we hebben voor het eerst wijnen van onze biologische wijnkaart mogen uitschenken.

Natuurkok

Voor haar volledig vegetarische menu dook onze kok de natuur in. Daar plukte zij onder meer goudsbloem en Oost-Indische kers. Eetbare kleurenweelde bij de feestelijk opgemaakte borden en schalen. Vooraf aten onze gasten huisgemaakte pompoenkroketjes met een venkel-hazelnoot salade met dadelmosterd dressing. In grote schalen kwam daarna op tafel:

  • geroosterde pompoen met geitenkaas,
  • pittige witlof met blauwe kaas,
  • bietenkoekjes met mierikswortelsaus,
  • paddenstoelenstoof met walnoot, beluga linzen en een herfstig sausje,
  • canelles van zoete bataat met een crème van artisjok.

Voor wie nog een plekje had, was er kardemom worteltaart met geroosterde walnoten, sinaasappelglazuur en honing hangop.

Breinkost

Een greep uit de Breinkost ingrediënten: noten voor een wakkere geest, paddenstoelen voor de verzorging van je hersenen, peulvruchten voor een gezond slaappatroon en zuivel voor een goed humeur.

Onze gasten gingen met goed gevulde buikjes en in opperbeste stemming de deur uit!